به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمد جعفری، مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان امروز در نشست شورای اطلاع رسانی با تاکید بر اهمیت پزشک خانواده در نظام ارجاع گفت: برای همه مردم کشور باید نظام ارجاع و پزشک خانواده همراه با استقرار ویزیت الکترونیک و تکمیل و تشکیل پرونده الکترونیک ایرانیان انجام شود.
او افزود: متولی اصلی این طرح، وزارت بهداشت است که برای شروع، بانک جامع اطلاعات ایرانیان درسامانه بیمه سلامت شکل گرفته است و همه دستگاهها موظف هستند که اطلاعات بیمهای را به صورت برخط به سازمان بیمه سلامت ارسال کنند.
جعفری تصریح کرد: ازسال ۱۳۸۴ طرح پزشک خانواده برای مناطق روستایی به صورت رایگان با پوشش بیمهای روستایی آغاز شده است و هم اکنون درسطح کشور بالغ بر ۲۳میلیون نفر جمعیت روستایی با تلاش ۶ هزار نفر پزشک خانواده درروستا درمان میشوند.
مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان گفت: در طرح پزشک خانواده، بسته ۵گانه پزشک عمومی، دندانپزشک، خدمات مامایی، دارویی و خدمات پاراکلینیکی درسطح روستاها ارائه میشود.
جعفری با اشاره به اینکه از نظر سازمان بیمه سلامت، نقاط روستایی، عشایری و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر در این طرح قرار میگیرند که همه بیمه شده روستایی حساب میشود، افزود: دفاتر بیمهای تمام روستاییان که هم اکنون به صورت نسخه نویسی الکترونیکی است تاپایان شهریور ۱۴۰۰به صورت اتوماتیک تمدید شده است.
او افزود: از بهمن سال ۱۳۹۹ استانهای کرمان، یزد، کردستان و چهارمحال بختیاری ۴ استانی بودند که پایلوت استقرار نظام ارجاع و پزشک خانواده شهری شدند.
مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان تصریح کرد: افرادی که پوشش بیمه رایگان دارند و افرادی که ساکن شهرهای بالای ۲۰هزار نفر جمعیت هستند، پزشک خانواده برای آنها انتخاب شده است که این جمعیت به مطبهای خصوصی پزشکان عمومی منتسب شده اند و هرخانواده میداند که در زمان بیماری به کدام پزشک مراجعه کند.
او بیان کرد: تا پایان خرداد، ۱۱۵ پزشک عمومی در کل استان کرمان برای خدمات دهی به ۱۵۰هزار نفر جمعیت صندوق بیمهای انتخاب شده اند.
جعفری افزود: تشکیل پرونده سلامت، پایین بودن تعرفه خدمات (ویزیت ۶ هزار تومان) و... از مزایای مراجعه به پزشکان خانواده است.
انتهای پیام/ب