به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان در این بازدید اظهارداشت: در مجموع هزار و ۳۶۰ کیلومتر بزرگراه در سطح استان از سمت کرمان تا میرجاوه و از چابهار تا میلک مورد نیاز بوده که از این میزان ۹۰۰کیلومتر مربوط به مسیر چابهار تا میلک بیشتر مورد توجه است.
احمدعلی موهبتی افزود: از کل هزار و ۳۶۰ کیلومتر بزرگراه ،تاکنون حدود ۴۰۰ کیلومتر ساخته شده و ۳۰۰ کیلومتر در حال احداث و ۶۰۰ کیلومتر باقیمانده است.
او ادامه داد: از مسیر ۹۰۰کیلومتری چابهار- میلک ۲۶۰کیلومتر ساخته شده و ۲۳۰ کیلومتر بزرگراه در حال احداث و ۴۰۰ کیلومتر باقی مانده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اعتبارات امسال در حوزه بزرگراهی در طول ۴۰ سال گذشته بی سابقه بوده و به عدد یکهزار میلیارد تومان رسیده که توقع ما این است که این اعتبارات در سالهای آینده برای تکمیل بزرگراههای استان ادامه یابد.
او بیان کرد: تکمیل این بزرگراه تاثیر بسزایی در رونق تجارت و ترانزیت و افزایش صادرات و واردات و جابجایی کالا از بندر بینالمللی چابهار به کشور افغانستان دارد به طوریکه رییس جمهور افغانستان از چابهار به عنوان تنفسگاه این کشور یاد میکند.
مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور صبح روز/ پنجشنبه/ در سفر ۲ روزه به سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه بین المللی زاهدان شد.
حمیدرضا مومنی مشاور رییس جمهوری و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در سفر ۲ روزه به سیستان و بلوچستان وارد فرودگاه زاهدان شد و مورد استقبال احمدعلی موهبتی استاندار این استان، عبدالرحیم کردی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و سایر مسوولان قرار گرفت.
او در این سفر از سایت صنعتی و محدوده منطقه آزاد سیستان واقع در شهر رامشار، پایانه مرزی میلک و محدوده منطقه آزاد سیستان در مرز جمهوری اسلامی ایران با جمهوری اسلامی افغانستان دیدن کرد و همچنین امروز جمعه از منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه و اقداماتی که در این بخش صورت گرفته دیدن میکند.
۱۵ اردیبهشت امسال مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از بررسی گزارشهای کمیسیون اقتصادی این مجمع ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری صنعتی جدید را به تصویب رساند خبری که در جزییاتش هفت منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی مهران در استان ایلام، سیستان در استان سیستان و بلوچستان، بانه ـ مریوان در استان کردستان، بوشهر در استان بوشهر، قصرشیرین در استان کرمانشاه، اردبیل در استان اردبیل و اینچه برون در استان گلستان را به جمع مناطق آزاد معرفی کرد.
منطقه آزاد سیستان منطقهای در شمال سیستان و بلوچستان شامل بخشهایی از شهرستانهای زابل، هامون، زهک، هیرمند و نیمروز است که ایجاد آن سالها تدبیر نظری و شعاری مسوولان سیستان و بلوچستان و کشور بود که در نهایت در دولت تدبیر و امید پس از فراز و نشیبها و گذر از سه دوره تصویب در سالهای ۹۷ و ۹۸ و رد شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام توانست تقلای تلخ سیستان را برای زیستن در جغرافیای درگیر با معضلات خشکسالی را به آینده امیدوار کند.
انتهای پیام/ع