معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: دولت از تمام ظرفیت‌های کارشناسانه دستگاه‌های اجرایی بهره گرفت که در شرایط سخت اقتصادی لوایحی که به رفع مشکلات معیشتی مردم کمک کند به مجلس ارائه دهد.

به گزارش خبرنگار  حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسینعلی امیری معاون پارلمانی دولت در نشست شورای مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور با اشاره به روز هفتم تیر و شهادت آیت‌الله بهشتی، ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: روز هفتم تیر سالگرد شهادت آیت‌الله بهشتی و ۷۲ تن از یاران حضرت امام (ره) است که در سال ۱۳۶۰ به دست منافقین به شهادت رسیدند.

وی با بیان اینکه آیت‌الله بهشتی حق بزرگی بر گردن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی دارد افزود: مدیریت مرحوم آیت‌الله بهشتی بر مجلس خبرگان، تدوین قانون اساسی در سال ۱۳۵۸ و حضورشان در صحنه‌های انقلاب و معماری دستگاه قضا و پایه‌ریزی اساس نظام سیاسی کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی کم نظیر بود.

امیری ادامه داد: مدیریت قوی و اندیشه‌های متعالی ایشان که برگرفته از دین مبین اسلام بود و آشنایی با نظام‌های سیاسی، حقوقی، اخلاق‌مداری، انصاف و ژرف‌اندیشی، از او شخصیت کم‌نظیر و یک شخصیت محبوب و بسیار بزرگواری ساخته بود که منافقین کوردل، چون نقش آیت‌الله بهشتی را در توسعه آینده کشور و شکوفایی انقلاب اسلامی دیدند او را هدف قرار داند و این شخصیت کم‌نظیر را از جهان اسلام گرفتند.

معاون پارلمانی دولت یادآور شد: بهترین تعبیر را هم حضرت امام (ره) درباره ایشان گفتند که بهشتی خودش یک امت بود؛ که واقعاً همینگونه است. نزدیک به ۴۰ سال از شهادت ایشان می‌گذرد، اما سخنرانی‌ها و کلیپ‌هایی که وجود دارد نشان می‌دهد که ایشان نسبت به زمان خود بسیار جلو بودند.

وی با تاکید بر اینکه باید اندیشه‌های دکتر بهشتی توسعه پیدا کند گفت: شخصیت آیت‌الله بهشتی از جنس شخصیت‌های آسمانی بود. خداوند انشاالله درجاتش را متعالی گرداند. ضروری است، نسل امروز ما با این نوع دیدگاه‌ها و اندیشه‌ها آشنا شوند و بدانند چه شخصیت‌های بزرگی مانند آیت‌الله مطهری، شهید مفتح، رجایی، باهنر در شکل‌گیری انقلاب و نظام جمهوری اسلامی نقش داشته‌اند.

امیری ضمن تبریک هفته قوه قضائیه به تمامی قضات و کارکنان این قوه؛ بر نقش قوه قضائیه در تحقق عدالت اجتماعی که موجب ارتقای مولفه‌های سرمایه‌های اجتماعی به عنوان پیشران‌های اصلی توسعه همه‌جانبه و متوازن است، تأکید کرد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری در ادامه با بیان اینکه متاسفانه به خاطر شرایط کرونایی جلسات معاونان پارلمانی خیلی محدود شد گفت: اواخر دولت دوازدهم هستیم و لازم است از همکاری و تلاش مدیران کل امور مجلس و دستگاه‌های اجرایی جداگانه تقدیر شود.

وی با بیان اینکه شما با سه مجلس که هرکدام اقتضای خود را داشت کار کردید، گفت: اگر تلاش‌ها و احساس مسئولیت‌های شما در ۸ سال گذشته که دولت تدبیر و امید مدیریت کشور را داشت نبود، کار دولت می‌توانست با سختی روبه‌رو شود. صرفنظر از این در مقاطعی نگاه‌های سیاسی خیلی پررنگ و غالب می‌شد و نگاه کارشناسی و کار دقیق بدنه دولت در ارتباط با طرح‌ها و لوایح دولت و مسائل پارلمانی و تخصصی کارساز نبود.

امیری افزود: دولت با مشی تعامل و گفتگو و براساس ضوابط و دستورالعمل دولت و مجلس با تمام فراز و نشیب‌ها موفق عمل کرده است. در مجموع شما توانستید با حضور مرتب و نگاه کارشناسانه به شکلی شرایط را در مجلس برای اعضای دولت فراهم کنید که امورات پارلمانی به موقع و به صورت دقیق انجام شود.

وی گفت: دولت از تمام ظرفیت‌های کارشناسانه دستگاه‌های اجرایی بهره گرفت که در شرایط سخت اقتصادی لوایحی که هم به رفع مشکلات معیشتی مردم کمک کند و هم مبتنی بر واقعیت و اسناد بالا دستی باشد، به مجلس ارائه نماید. انسجام و همدلی شکل گرفته در بین خانواده پارلمانی دولت موجب شد که امروز بسیاری از نمایندگان که با نگاه منصفانه به موضوعات نظر می‌نمایند؛ بر عملکرد دلسوزانه شما عزیزان صحه بگذارند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری در ادامه افزود: در اولین نشست آقای روحانی رییس جمهور با دکتر رئیسی، تأکید کرد که تمام مجموعه دولت آمادگی کامل دارند که تجارب مستند خود را تقدیم ایشان کنند که قاعدتاً خانواده پارلمانی باید به نحو مطلوب آن را به سرانجام رساند.

در این جلسه گزارشی از ارزیابی وزارتخانه و سازمان‌ها، برنامه حضور مدیران کل پارلمانی در مجلس و تکمیل مستندسازی تجربیات توسط مدیران ذی‌ربط معاونت امور مجلس مطرح شد، همچنین تعدادی از مدیران کل امور دستگاه‌ها نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

در این نشست که به میزبانی سازمانی مناطق آزاد تجاری برگزار شد، حمیدرضا مومنی مشاور رئیس‌جمهور ودبیر سازمان مناطق آزاد از افتتاح بورس بین‌الملل در ششمین دوره افتتاح پروژه‌های مناطق آزاد با حضور رئیس‌جمهور خبر داد و افزود: بیش از ۸۰ درصد گلوگاه‌های کلیدی کشور در حوزه مناطق آزاد است. اگر انتظار داریم مناطق آزاد توسعه پایدار داشته باشند و بتوانند اهداف تعریف شده‌اشان را محقق کنند، ضروری است بازبینی جدی در ماموریت‌ها و وظایف و اختیارات مناطق آزاد اتفاق بیافتد.

مومنی به احصاء ۱۸۲ مشکل در ۷ دستگاه اجرایی در مناطق آزاد در دوره حضورش در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: اقدامات در این زمینه در دو فاز رفع مشکلات و تشکیل شورا‌ها صورت گرفت. به جز ارزش افزوده سایر مشکلات احصاء شد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان خاطرنشان کرد: در صورت اصلاح قانون مناطق آزاد، اجرای صحیح برنامه هفتم توسعه کشور و بازنگری در فرصت‌ها و مزیت‌های مناطق آزاد می‌توان به‌گونه‌ای عمل کنیم که اشکالات موجود در مناطق آزاد فعلی در مناطق آزاد جدید تکرار نشود.

در این نشست هر یک از مدیران کل امور مجلس وزارتخانه ها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی کشور نظرات و پیشنهادات خود در باره بهبود تعامل و همکاری میان دولت و مجلس به ویژه در پیشبرد برنامه‌های مناطق آزاد ارائه کردند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۶ ۰۸ تير ۱۴۰۰
چرا پیام های انتقادی را منتشر نمی کنید؟
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۱:۵۱ ۰۷ تير ۱۴۰۰
تو را به خدا تجربه فشل دولت روحانی را در اختیار اقای رئیسی قرار ندید بذارید برای همیشه برای خودتون بمونه که این تجربیات بدرد جیبوتی هم نمی خوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۲ ۰۷ تير ۱۴۰۰
خیلی زود به فکر معیشت مردم افتادیم.چه عجله ای بود؟
آخرین اخبار