بمناسبت هفته ملی مهارت جشنواره غذای مائده در خنداب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، بمناسبت هفته ملی مهارت و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دومین جشنواره غذای مائده در شهر خنداب برگزار شد.

این جشنواره با حضور ۲۲ شرکت کننده با هدف معرفی توانمندی‌های فردی و اجتماعی کارآموزان در مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان خنداب برگزار شد.

در پایان این مراسم که جلیلوند مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان مرکزی و مسئولان شهرستان خنداب هم حضور داشتند از همه شرکت کنندگان تجلیل و ۳ نفر به قید قرعه به عنوان برتر انتخاب شدند.

در تقویم رسمی کشور ششم مرداد به عنوان روز ملی کارآفرینی و ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نام‌گذاری شده است و هفته مرتبط با این روز هفته ملی مهارت نامگذاری شده است.

امروزه مهارت­های فنی و آموزش و ترویج آن‌ها می­تواند در توسعه اقتصادی، کارآفرینی، ایجاد اشتغال پایدار و مولد و تحقق اقتصاد مقاومتی نقشی مهم ایفا کند.

وظیفه و کارکرد سازمان آموزش فنی و حرفه ­ای به عنوان متولی این عرصه با ایجاد بستر‌های مناسب مهارت‌آموزی متناسب با نیاز بازار برای آحاد جامعه بسیار بااهمیت است.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.