آغاز برداشت دانه روغنی کنجد در وراوی

برداشت دانه روغنی کنجد بخش وراوی شهرستان مُهر آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غلامحسین مظاهری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مُهر گفت: همزمان با روز‌های پایانی تابستان برداشت دانه روغنی کنجد در روستای چاه گزی در بخش وراوی شهرستان مُهر آغاز شد.

او بیان کرد: امسال کشاورزان بخش‌های وراوی، مرکزی، گله دار و اسیر شهرستان مُهر هزار هکتار از اراضی کشاورزی خود را به کشت دانه روغنی کنجد اختصاص دادند.

مظاهری تصریح کرد: پیش بینی می‌شود تا آبان ماه بیش از هزار تن کنجد تولید و روانه بازار مصرف شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مُهر ادامه داد: مقاوم بودن به کم آبی، دوره رشد کوتاه، تناوب زراعی با غلات و کاهش هزینه‌های عملیات خاک ورزی از مزایای کشت کنجد در این شهرستان است.

او افزود: کشت کنجد در شهرستان مهر به دو روش کم خاک ورزی و وبی خاک ورزی انجام شده است و این موضوع نقش مهمی در جلوگیری از فرسایش خاک و حفظ رطوبت در آن دارد.

مظاهری اضافه کرد: عمده کنجد تولیدی شهرستان مهر درکارگاه‌های ارده سازی شهرستان مورد استفاده قرار می‌گیرد و مازاد آن نیز به مرکز استان و استان یزد ارسال می‌شود.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار