سیاوش خرسندی عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کیفیت آموزشهای دانشگاهی در دوران کرونا اظهار کرد: مجبور به برگزاری آموزشهای مجازی در دوران کرونا بودیم.
او افزود: آموزشهای مجازی فرصت یادگیری آموزشهای الکترونیکی را به ما داد تا بتوانیم حتی در دوران پسا کرونا هم از آن استفاده کنیم. در واقع، آموزشهای الکترونیکی میتوانند با آموزشهای حضوری ترکیب شوند تا در دوران پسا کرونا هم از آن استفاده کنیم.
خرسندی تصریح کرد: تا حدودی از تکنولوژیهای آموزش در کشور عقب هستیم و فکر میکنم که هنوز هم از ظرفیت آموزشهای الکترونیکی در کشور به طور کامل استفاده نشده است. به صورت تخصصی باید کارگروههای ویژه در این زمینه فعالیت داشته باشند و شرایط ویژه را برای کارکرد استادان و دانشجویان فراهم کنند تا بتوانیم از ظرفیت فناوریهای آموزشی در کشور استفاده کنیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: حضور دانشجو و ارتباط دو سویه با استادان کارکردهای مخصوص به خود را دارد. از امکانات فضای مجازی این است که بتوانیم سیستم آموزشی خود را پیشرفته کنیم تا بهره بیشتری از سیستم آموزشهای مجازی ببریم.
خرسندی گفت: باید عملکرد خود را در آموزشهای مجازی ارتقا دهیم تا در صورت اتمام کرونا و روی آوردن به آموزشهای حضوری باز هم از آموزش هاغی مجازی به شیوه ترکیبی یعنی حضوری و مجازی استفاده کنیم.
گفتنی است؛ آموزش آنلاین سابقه جدی و طولانی در ایران ندارد. به همین دلیل است که در ابتدای این راه با چالش های متفاوت و بزرگی در آن روبرو هستیم. با این حال اگر شما هم یکی از والدین نگران هستید، بهتر است پیش از هرچیز آرامش را به فرزندانتان منتقل کنید و به او برای شرکت در کلاس های آنلاین انگیزه بدهید.
یکی از مزایای شبکه های اینترنت این است ک می توانید در کمترین زمان ممکن بهترین منابع را در اختیار داشته باشید. بنابراین اگر نگران تهیه منابع درسی کارآمد برای فرزندتان هستید، می توانید بهترین کتاب های درسی و کمک درسی را از بانک کتاب مارکا تهیه کنید. فروشگاه آنلاین کتاب مارکا می تواند یک همراه معتمد برای تهیه منابع ارزشمند درسی برای فرزندانتان باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت مارکا کتاب مراجعه کنید تا در کمترین زمان ممکن، کتاب موردنظر خود را در دست داشته باشید و یکی از مهم ترین چالش های آموزش مجازی را برای دانش آموزان خود رفع کنید.
حدود ۴ ترمی از آموزشهای مجازی میگذرد و دانشگاهها همواره تلاش خود را در بهتر برگزار کردن آنها کرده اند.
با وجود اینکه خیلی از دانشجویان و استادان نسبت به نحوه آموزشهای مجازی و اختلالات موجود در آنها گلایهمند بوده اند، اما چارهای جز ادامه دادن این نوع از آموزشها وجود ندارد.
جامعه دانشگاهی معتقد است که آموزشهای مجازی میتوانند بخشی از دروس را پوشش دهند، اما نه اینکه تمامی مباحث تدریس شده واحدهای آموزشی به شیوه غیر الکترونیکی باشند.
وزارت خانههای علوم و بهداشت در تلاش هستند تا برای رهایی از چالشهای آموزش مجازی مانند: قطعی اینترنت، قطعی برق، اختلال در سامانه و ... هر چه سریعتر واکسیناسیون جامعه دانشگاهی را به اتمام برسانند تا دانشجویان همانند ترمهای قبل از کرونا مجدد پشت صندلیهای دانشگاه و آموزشهای چهره به چهره با یک دیگر باشند.
انتهای پیام/