دانشجویان دانشگاه تهران نسبت به کاهش کیفیت و افزایش نرخ غذا اعتراض کردند.

محمدمهدی اسدی دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره دلیل اعتراض دانشجویان خوابگاهی کوی دانشگاه تهران اظهار کرد: دو مسئله خوابگاه و تغذیه برای دانشجویان ما بسیار مهم است.

او افزود: متولی تغذیه دانشجویان ذیل فعالیت‌های معاونت دانشجویی دانشگاه تهران تعریف شده است که مشکلات زیادی از آن به چشم می‌خورد.

اسدی تصریح کرد: کیفیت غذا‌های دانشجویان دانشگاه تهران بسیار پایین است و نرخ غذا‌ها رو به بالا، حتی غذا‌هایی با تاریخ گذشته در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند.

دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران ادامه داد: معاونت غذای دانشجویی دانشگاه تهران حل مشکلات خود را بر عهده وزارت علوم قرار داده و مدعی است که هیچ اختیاری در این زمینه ندارند و باید صندوق رفاه برای قیمت غذای دانشجویی تعیین تکلیف کند. در صورتی که دانشگاه تهران به عنوان یک دانشگاه مادر اختیار تعیین تکلیف کردن نرخ جدید غذا‌های دانشجویی را دارد.

اسدی با بیان اینکه نرخ غذای دانشجویی دانشگاه تهران ۴۰ درصد افزایش یافته است، تاکید کرد: دانشجویان نسبت به گرانی قیمت غذا چندین بار اعتراض کردند، اما مسئول آن که متولی امور دانشجویی است هیچ واکنش و نظارتی روی حل این قضیه ندارد؛ چرا که مدیریت و نظارت میدانی در قضیه دانشجویان تاثیرگذار بوده و حرف از سلامت دانشجویان است؛ بنابراین باید توجه ویژه‌ای نسبت به این موضوع شود.

دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران گفت: حتی تخم مرغ موجود در سبد صبحانه دانشجویان دانشگاه تهران که حاوی پروتئین و خواص زیادی است، حذف شده و بحث یارانه خوابگاه کوی هم با اینکه تورم بالا رفته، اما افزایش نیافته است. البته قیمت لبنیات هم چند سالی می‌شود که در کشور افزایش یافته، اما یارانه صبحانه دانشجویان دانشگاه تهران متناسب با قیمت تورم افزایش نیافته است.

اسدی تاکید کرد: طی نامه‌ای به معاونت دانشجویی دانشگاه تهران اعلام کردیم که کیفیت غذا‌ها کاهش یافته است، اما متولی و مسئول این امر بی توجه نسبت به اعتراض ما روزگار می‌گذارند و مدعی است که پیمانکار یک نفر بوده و کسی حاضر به بر عهده گرفتن مسئولیت این امر نیست، در صورتی که هر غذای دانشجویی حدود ۲۵ الی ۳۰ تومان است که ۷۰ درصد قیمت آن را دانشجو پرداخت می‌کند و مابقی بر عهده دانشجوست.

دبیر شورای صنفی دانشگاه تهران افزود: بخش اصلی بجای تامین بودجه دانشگاه تهران مدیریت برنامه‌های بودجه است که در این زمینه عملکرد نادرست مدیر کل امور دانشجویی و تغذیه مد نظر است، در واقع ۱۰ سالی می‌شود که این شخص از فضای دانشجویی دور بوده و هم اکنون در حساس‌ترین قسمت ارتباط با دانشجویان فعال است و نسبت به تمامی موضوعات هم بی اهمیت، بنابراین باید حتما این مسئله بهبود یابد.


بیشتر بخوانید

مطالبات صنفی دانشجویان دانشگاه تهران مطرح شد

تقویم آموزشی نیمسال دوم دانشگاه تهران اعلام شد

واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران آغاز شد

شورای ناظر بر نشریات دانشگاه تهران همچنان بلاتکلیف است

واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه تهران متوقف شد/ تزریق واکسن به اعضای هیئت علمی پایان یافت


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۴:۲۸ ۱۹ مهر ۱۴۰۰
دانشجوهای بدون سهمیه دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیر سرمایه ملی اند
آخرین اخبار