به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در حاشیه برنامه سواد حرکتی درباره بازگشایی مدارس با توجه به اظهار نظرهای محتلف در این مورد اظهار کرد: اگر مسئول بازگشایی ما هستیم گفته ایم که الگوی کار با هماهنگی ستاد کرونا در شهریور تدوین و ابلاغ شد، همچنین براساس پیش بینیهای انجام شده مدارس روستایی و عشایری از اول مهر بازگشایی شدند، مدارسی که جمعیت کمتری دارند از اول آبان فعالیتشان را شروع کردند و به طور کلی قول میدهیم بازگشایی مدارس در نیمه دوم آبان تا اول آذر انجام شود و تفاوت بین ۵ روز و ١٠ روز در اعلام زمان بازگشایی خیلی مهم نیست.
او درباره بازگشایی دوره ابتدایی گفت: برای دوره ابتدایی طراحی اولیهای که انجام دادیم بازگشایی مدارس را به واکسیناسیون گره نزدیم. نظرات تعلیم و تربیتی خودمان را به ستاد کرونا اعلام کردیم و اصرار بر بازگشایی داریم، اما اگر ستاد تشخیص دهد کار در این دوره مجاری باید همان دنبال میشود.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اختیاری یا اجباری بودن حضور دانش آموزان تصریح کرد: حضور دانش آموزان در چارچوبی که طراحی کردیم دنبال میشود و اگر دانشآموزی در مدرسه حضور پیدا نکند غیبت میخورد، چرا که بخشی از دروس حضوری و بخشی مجازی است.
کاظمی همچنین به موضوع رتبه بندی معلمان هم اشاره و اظهار کرد: رتبه بندی معلمان در دستور کار مجلس است واز نمایندگان مجلس بابت تشکر میکنم و آنچه حاکم میشود قانون مجلس خواهد بود.
او درباره اخذ تعهد از معلمان پیمانی گفت : آموزش و پرورش همواره در حوزه نیروی انسانی دچار مشکل است و معلمان نگران این تعهد نباشند چراکه این موضوع تعهدی است تا آنها در استان خود مشغول باشند و این کار مانع از نقل و انتقال شهرستانی و استانی نمیشود.
کاظمی همچنین به موضوع سواد حرکتی اشاره و بیان کرد: اگر خواسته باشیم به ساحت زیستی توجه کنیم بنیان آن موضوع سواد حرکتی محسوب میشود؛ اگر دانش آموز سالم نداشته باشیم، توانمندی آن با مشکل مواجه میشود و اهمیت سواد حرکتی در دوران کرونا مضاعف خواهد بود، یکی از آسیبهایی که امروزه با آن مواجه هستیم همین موضوع بی تحرکی است و در مورد دانش آموزان به دانش این کار نیاز داریم.
به گفته سرپرست وزارت آموزش و پرورش یکی از بستههای موفق ما سواد حرکتی است که غربالگری و ارزیابی اولیه ارائه دهیم و بعد از ٢۴ جلسه تمرین، دستاورد و اثربخشی آن را به مخاطبان عرضه میکنیم و فکر میکنم که این طرح پایه بسیاری از فعالیتهای بعدی ما در حوزه دانشی و مهارتی است.
انتهای پیام/
چگونه می خواهی یک سوم ظرفیت یک مدرسه را بازگشایی کنی ؟
بر چه اساسی می گویی کی بیاید ، کی نیاید ؟
ما که از مجازی خیلی راضی هستیم و آموزش درس ها به خوبی انجام میشه ، پایه های بالاتر شاید مشکل داشته باشن که باید چاره ای اندیشید
هنوز خیلی از دانش آموزان واکسن نزدند و پدر و مادراشونم اجازه بهشون نمی دهند تا رفع کامل کرونا به مدرسه بروند و به واکسن زدن هم هیچگونه اعتقادی ندارند ولی ایمنی بهداشت عمومی را رعایت می کنند برای اینکه به آن دست از دانش آموزان که واکسن نزدندظلم و ستم نشود که اولییشان اجازه بهشان نمی دهند که به آموزش حضوری در مدارس بروند بخاطر حفظ جان فرزندانشان ، شما مسئولان خردمند و بصیر باید آموزش مجازی و تلویزیونی را قطع نکنید و تا پایان سال تحصیلی به قوه خودش ادامه دهد تا آنان هم از تحصیل علم در خانه هایشان جا نمانند و نباید عدم حضورشان در مدارس غیبت برایشان محسوب شود تا عدالت اجتماعی اسلام ناب محمدی ص در این خصوص برقرار شود و حق الناس گریبانتان نی افتد . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه عادلانه خداپسندانه .
شما اول موارد رو بسنجید بعد صحبت کنید لطفا....