چکشیان گفت: موضوعی مانند اعتیاد ابعاد زیادی دارد و عوامل مؤثری در آن دخیل هستند و نمی‌توان با آن سطحی برخورد کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،محمد چکشیان، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست سفیران زندگی که با هدف توسعه ظرفیت‌های کارآفرینی و اشتغال آسیب دیدگان اعتیاد برگزار شد، گفت: به اعتیاد باید به عنوان مسئله چند بعدی بنگریم و نباید مسئله را تقلیل دهیم.

وی افزود: موضوعی مانند اعتیاد ابعاد زیادی دارد و عوامل مؤثری در آن دخیل هستند و نمی‌توان با آن سطحی برخورد کرد، باید برای مسئله اعتیاد، کار عمیق و زیربنایی انجام شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون اظهار داشت: شناخت مخاطب و نوع مواردی که مخاطب با آن درگیر است و عاملی می‌شود تا او به سمت مواد گرفتار شود، اگر دقیق شناسایی نشوند و برای آن سرمایه گذاری و برنامه‌ریزی نشود؛ نمی‌توان کار بنیادین و زیربنایی انجام داد.

چکشیان با تاکید بر اینکه محیط کار یکی از بهترین بستر‌ها برای مدیریت قوه خیال است، بیان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم مدیریت قوه خیال است؛ کار و تلاش هدفمند و برنامه‌ریزی شده، مهمترین عامل است که فرد بتواند قوه خیال خود را به درستی مدیریت  و انرژی خود را برای هدف مؤثر متمرکز کند؛ اگر خیال مدیریت نشود می‌تواند عامل بسیاری از مشکلات باشد.

وی گفت: باید تلاش شود که در عین برنامه‌ریزی همه جانبه، دقیق و راهبردی به موضوع، مردم نیز پای کار بیایند، یعنی مخاطب به کنشگر تبدیل شود.

چکشیان تصریح کرد: امکان ندارد مردم در صحنه‌ای حضور تمام قد نداشته باشند و ما بتوانیم مسئله‌ای را حل کنیم؛ در دوره دفاع مقدس و جنگ‌های فرهنگی نیز بدون حضور مردم، کاری از ما برنمی‌آمد؛ لذا یکی از کار‌هایی که باید انجام شود بسترسازی برای نقش آفرینی آحاد مردم برای حل مسائل اجتماعی است.


بیشتر بخوانید

کاهش تعداد شاغلان کارگاه‌های صنعتی


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار