کارخانه ای در اصفهان ضایعات ماهی را به پودر و سس ماهی تبدیل کرده و به بازارهای داخلی و خارجی ارسال می کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سر، دم، بال، استخوان و پولک ضایعاتی هستند که در ماهی فروشی‌ها دور ریخته می‌شوند و به طور میانگین از هر یک تن ماهی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم ضایعات بدست می‌آید.

پالایش ماهی همیشه معضلی زیست محیطی بوده، اما این ضایعات درحال حاضر به واحد‌های تبدیل ضایعات انتقال داده می‌شوند.

 در استان اصفهان ۶ واحد مشغول تولید پودر  ماهی هستند و کشورمان را از واردکننده به صادرکننده این محصول تبدیل کرده اند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.