عبداللهی از اجرای برنامه تحولی ویژه مدرسه (بوم) در مدارس دوره‌های مختلف تحصیلی استان در سال تحصیلی جاری خبرداد.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، صدیقه عبداللهی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان، برنامه ویژه مدرسه را یکی از برنامه‌های تحولی آموزش و پرورش دانست که در راستای چرخش‌های تحول آفرین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا می‌شود.

او با بیان اینکه برنامه بوم یکی از ابعاد برنامه درسی ملی است که در راستای مدرسه محوری و کاهش تمرکز در مدارس در حال اجراست؛ گفت: این برنامه در سال‌های گذشته در مدارس دوره دوم ابتدایی و دوره اول متوسطه انجام شده است.

عبداللهی از بسط و گسترش برنامه ویژه مدرسه در تمامی مقاطع مختلف تحصیلی در سال جاری خبر داد و گفت: امسال در نظر داریم که این برنامه را به صورت ۱۰۰ درصدی در مدارس دوره دوم ابتدایی و دوره اول متوسطه، ۲۵ درصد در دوره اول ابتدایی، ۱۵ درصد در مدارس غیردولتی و و ۵ درصد مدارس دوره دوم متوسطه نظری و فنی و حرفه‌ای و کاردانش اجرا نماییم.

او همچنین به توسعه کیفی برنامه بوم در سال تحصیلی جاری در سطح استان اشاره کرد و توانمندسازی مجریان، تغییر نگاه و نگرش و فهم مشترک از برنامه بوم و نظارت و ارزشیابی بر اجرای برنامه در مدارس را از مهم‌ترین اقدامات در راستای توسعه کیفی برنامه بوم عنوان کرد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه بر اساس برنامه بوم ۶۰ ساعت از زمان آموزش به این برنامه اختصاص یافته است؛ گفت: شورای مدرسه متناسب با نیاز دانش آموز برای اجرای این برنامه ریزی می‌کند.

عبداللهی در ادامه به بیان دستاورد‌های برنامه بوم اشاره کرد و گفت: براساس ارزیابی‌های انجام شده خوشبختانه برنامه بوم نتایج مثبتی در مدارس مجری داشته و آموزش را برای دانش آموزان مفید کرده است.

برنامه تحولی ویژه مدرسه در مدارس استان اجرا می‌شود

او ارتقای عملکرد مدیران مدارس و توانمندسازی معلمان را از دیگر دستاورد‌های برنامه بوم عنوان کرد و اظهارداشت: این برنامه معلمان مهربان را به معلمان حرفه‌ای تبدیل کرده است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه آفت هر سازمانی عدم انطباق برنامه با نیاز مخاطبان است؛ خاطرنشان کرد: برنامه بوم زمینه را فراهم می‌کند که متناسب با اقتضائات مناطق، مدارس و دانش آموزان فعالیت‌ها اجرا شود.

عبداللهی در ادامه استلزامات برنامه بوم اشاره کرد و با بیان اینکه تغییر نگرش مجریان برنامه بسیار اهمیت دارد؛ گفت: برای اجرایی شدن این برنامه باید زمینه تغییر نگاه مجریان فراهم شود.

او اراده و عزم جدی برای اجرای برنامه بوم را بسیار مهم دانست و تصریح کرد: باید زمینه ایجاد فهم مشترک در بین معلمان فراهم نماییم.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان هدف از اجرای برنامه بوم را آموزش یک مهارت متناسب با علاقمندی دانش آموزان عنوان کرد و گفت: توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی برای اجرای برنامه بوم بسیار اهمیت دارد.

در ادامه مهدی نامدار معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز برنامه بوم را کار بسیار ارزشمند در مدارس عنوان و تصریح کرد: این برنامه باید به برنامه اصلی و جدی در مدارس تبدیل شود.

همچنین توفیق محمدی رئیس اداره تکنولوژی و گروه‌های آموزشی دوره ابتدایی به بیان گزارشی در خصوص برنامه بوم پرداخت و سایر اعضای این حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را جهت اجرایی شدن برنامه بوم در سطح مدارس ارائه کردند.

انتهای پیام/ک

برچسب ها: مدرسه ، آموزش و پرورش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار