باشگاه خبرنگاران جوان _سنتهای مختلف در هنر آشپزی افغانستانی بخشی جداییناپذیر از رسم ریشهدار مهماننوازی افغانستانیها را تشکیل میدهند.
کوفته غذایی است قدیمی، همان طور که از نامش پیداست، در گذشته با گوشتی درست میشده که آن را در هاون سنگی میکوبیدهاند.
کوفته یکی از بهترین غذاهایی است که در افغانستان طرفداران زیادی دارد و در مهمانیها سرو میشود.
این غذا اگر با ادویه مخصوص پخته شود، طعم فوق العادهای پیدا میکند.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
پیاز ۴ عدد
سیر ۴ حبه
تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
لپه ۱۰۰ گرم
روغن مایع به قدر ضرورت
طرز تهیه:
در ظرف کمب آب را جوشانده و لپهها را به همراه نمک اضافه کنید و اجازه دهید آنقدر بپزد تا لپه نرم شود.
گوشت چرخ کرده را با پیاز، سیر و ادویهها مخلوط کنید و با دست آنقدر ورز دهید تا یکدست شود.
سپس اجازه دهید ۳۰ دقیقه استراحت کند تا ادویهها به خوبی به گوشت طعم دهند.
پس از نیم ساعت، گوشت را با دست برداشته و به گلولههای کوچک تقسیمکنید.
روغن را در ظرف بریزید و وقتی داغ شد پیاز را به آن اضافه کنید تا کمی طلایی شود.
سپس نمک و یک لیوان آب به پیاز اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گوشت را داخل آن سرخ کنید.
پس از اینکه گوشت ها سرخ شدند رب گوجه فرنگی را ریخته و لپه ها را به مواد اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه روی حرارت جا بیوفتد.
کوفته های شما آماده سرو کردن میباشند.
انتهای پیام/ ه