عضو هیئت تحقیق و تفحص از بانک‌ها از تردد متعدد مدیر عامل دو تابعیتی یک بانک خصوصی به انگلستان و مراودات تجاری این فرد در این کشور خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - آرا شاوردیان عضو هیئت تحقیق و تفحص از بانک‌ها در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه شرایط حساس اقتصادی و لزوم صیانت از اطلاعات پولی و بانکی کشور موجب شده تا نمایندگان مجلس، نظارت و توجه بیشتری به موضوع نفوذ و حضور افراد دوتابعیتی و مقیم خارج کشور در بخش بانکی کشور داشته باشند، گفت که به همین علت بررسی فعالیت‌های مدیرعامل بانک خصوصی که تردد‌های متعددی به انگلستان دارد، مورد توجه جدی در هفته‌های اخیر قرار گرفته تا تجربه تلخ مدیران فعال در بخش‌های اقتصادی که در بزنگاه‌ها، با خروج از کشور علاوه بر خروج اطلاعات مهم، ردپای جرائم انجام شده را پاک کرده‌اند، تکرار نشود.

با توجه به نقش بانک‌ها در بروز مشکلات اقتصادی کشور و تاثیری که بهبود وضعیت عملکرد نظام بانکی در بهبود شاخص‌های کلان اقتصاد کشور دارد، نمایندگان مجلس ۱۸ آبان سال جاری با درخواستی که در زمینه تحقیق و تفحص از بانک‌های دولتی و بانک‌های واگذار شده موافقت کردند.

" گزارشات نهاد‌های نظارتی نشان می‌دهد که مدیرعامل مذکور سالهاست ریاست یک شرکت بازاریابی در لندن را برعهده دارد" این نکته را شاوردیان می‌گوید و خبر داده که درخواست نمایندگان مجلس از نهاد‌های امنیتی این است که با احضار وی، به صورت دقیق مشخص کنند کدام اطلاعات، توسط این شرکت فروخته می‌شود که بابت آن، فرد مذکور ده‌ها بار در سال، به این کشور سفر می‌کند و در آنجا کسب درآمد دارد؟

شاوردیان صیانت از اطلاعات پولی و بانکی کشور به ویژه در شرایط تحریم‌های ظالمانه را از جمله مسئولیت‌های نهاد‌های نظارتی برشمرد.

به گفته شاوردیان، تعلل بانک مرکزی در بی تفاوتی نسبت به ادامه فعالیت چنین افرادی در جایگاه مدیرعاملی آن هم پس از پایان دوره قانونی دوساله مدیریت پذیرفتنی نیست.

عضو هیئت تحقیق و تفحص از بانک‌ها بر بر ضرورت عدم بکارگیری افراد مسئله‌دار در جایگاه‌های حساس با دسترسی‌های طبقه‌بندی شده به اطلاعات حیاتی کشور تاکید کرد.

(بانک مرکزی به راحتی می‌تواند با انتخاب یک سرپرست تا زمان انتخاب هیات مدیره جدید، جلوی این بی دقتی و اهمال مسئولان سابق بانک مرکزی دولت گذشته در تایید صلاحیت و انتصاب این فرد را بگیرد) این راه حل را شاوردیان مطرح می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دوتابعیتی ها ، بانک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۰۹:۰۲ ۲۳ دی ۱۴۰۰
جناب تا شما شاخکهایتان بجنبد رئیس شده و خورده و برده. چه خوب بود که مسئولین فقط از کرده هاشون می گفتند و آرزوهاشون رو در ذهن نگه میداشتند.
Iran (Islamic Republic of)
بهمن
۰۷:۴۰ ۲۳ دی ۱۴۰۰
با سلام
مگر مدیرعامل بانکهای خصوصی هم توسط بانک مرکزی تعیین می‌شوند؟
پس کجاش خصوصی است؟
البته من در مورد موضوع مطرح شده کاملاً موافقم که باید افرادی که به اطلاعات مالی و اقتصادی دسترسی دارند باید تحت نظارت باشند ولی اینجای بحث برام جالبه که میفرمایند بانک مرکزی سرپرست تعیین و منصوب کند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۰ ۲۳ دی ۱۴۰۰
با سلام
به حرمت خون شهدا که انشاالله شفاعتشون شامل حال همه
ملت ایران بشه باید نظام بانکی کشور اصلاح بشه.چون ۸۵ در صدمشکل تورم و سایر مشکلات کلان اقتصادی به خاطر همین
عملکرد باتک هاست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۸ ۲۲ دی ۱۴۰۰
اعدام
United States of America
ناشناس
۲۰:۴۴ ۲۲ دی ۱۴۰۰
لعنت به خائنین به کشور
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۰ ۲۲ دی ۱۴۰۰
با متخلف برخورد کنید و کوتاه هم نیایید
آخرین اخبار