توصیه‌های بهداشتی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد از شهروندان خواست تا برای حفظ بهداشت و سلامت خود و خانواده توصیه‌های بهداشتی برای نگهداری ماهی قرمز را رعایت کنند.

عباس آغاز گفت: ویروس کرونا عامل بیماری کووید۱۹ در ماهیان بیماری زا نبوده و توصیه‌های بهداشتی فقط به منظور جلوگیری از مخاطره بهداشتی احتمالی ناشی از انتقال مکانیکی ویروس از طریق آب و سطح بدن ماهی است.

وی گفت: متقاضیان عرضه و فروش جهت انتقال و حمل ونقل بین شهری ماهیان نوروزی در مقادیر بالا می‌بایست گواهی حمل قرنطینه‌ای لازم را از شبکه دامپزشکی مبداء تهیه کنند.

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: تهیه ماهی قرمز از مراکزی که دارای مکان‌های مسقف و لوازم شستشو و ضد عفونی می‌باشند انجام و این عمل ضمن حفظ بهداشت فردی، شرایط تداوم عمر آن‌ها را فراهم می‌کند.

آغاز گفت: اگر می‌خواهید ماهی قرمز را به مدت طولانی در خانه و یا در کنار سفره هفت سین نگهداری کنید برای هر ماهی یک لیتر آب در نظر بگیرید.

وی گفت: از ظروف دهان گشاد برای نگهداری ماهی استفاده و آب ماهی‌ها را تماماً عوض نکنید و در هر بار تعویض آب تنها ۴/۱ کل آب را تعویض کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.