متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: شیرهای کم چرب حس بهتری در معده ایجاد میکنند و باعث کاهش رفلاکس معده خواهند شد.
به گفته وی از آن جایی که زنجبیل خاصیت ضد التهابی دارد و میتواند التهاب را در قسمت پایین مری کاهش دهد، توصیه میشود همراه چند تکه لیمو و آب مصرف شود.
استفاده از یک قاشق سرکه سیب در یک لیوان آب همراه وعدههای غذایی نیز میتواند در پیشگیری از رفلاکس معده کنترل کننده باشد.
جوزدانی گفت: اسید معده در برخی از افراد کم ترشح میشود و باعث دیر هضم شدن غذا در آنها خواهد شد؛ بنابراین استفاده از بعضی مواد غذایی اسیدی مانند ترکیب سرکه با آب یا آب لیمو همراه مواد غذایی میتواند برای این افراد کمک کننده باشد.
برخی از معدهها احتمال دارد که حساس باشند و با مصرف مواد غذایی آبکی مانند هندوانه، طالبی و سوپ دچار مشکل شوند که در این صورت بهتر است آن مواد غذایی از لیست تغذیه این افراد حذف شوند.