چند روز قبل بود که پیرو تصویب تعرفه های خدمات تشخیصی و درمانی سال ۱۴۰۱ در هیأت دولت و ابلاغ آن توسط معاون اول رئیس جمهوری، شورای عالی نظام پزشکی در بیانیه ای مواضع خود را نسبت به تعرفه های ابلاغ شده در هفت محور اعلام نمود و اعتراض کرد.
البته پیش از این نیز سازمان نظام پزشکی با ارسال نامهای به معاون اول رئیس جمهور، افزایش ۲۸.۵ درصدی تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی تعیین شده توسط شورای عالی بیمه سلامت را رد کرد و خواستار افزایش بیشتر تعرفهها در سال ۱۴۰۱ شده بود.
بیشتربخوانید
پس از این نامه، عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی نامهای به رئیس جمهور با اعتراض به زمزمههای افزایش نجومی تعرفههای تشخیصی و درمانی پیشنهاد کرد که تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی سال ۱۴۰۱ متناسب با افزایش حقوق کارکنان در کشور، ۱۰ درصد رشد داشته باشد.
در این زمینه و با توجه به بیانیه ای که اخیراً منتشر شده چند نکته قابل بیان است:
یک: شورای عالی نظام پزشکی در این بیانیه مدعی شده است که این تصمیم موجب می شود تا سهم مردم در هزینه های سلامت بیشتر شود. اما وقتی سازمان نظام پزشکی انتظار دارد که بیمه ها هزینه های مربوط به خدمات تشخیصی و درمانی را بیشتر بپردازند، خواسته یا ناخواسته در حال رد گم کنی است؛ توضیح اینکه پرداخت هزینه خدمات تشخیصی و درمانی از سه حال خارج نیست؛ یا مستقیم از سوی مردم پرداخت می شود؛ یا توسط شرکت های بیمه و یا دولت. در مورد دوم و سوم نیز بازهم به صورت غیر مستقیم این سرمایه مردم است که به حساب جامعه پزشکی واریز می شود.
شکی نیست که باید بر روند کار سازمان های بیمه نظارت جدی وجود داشته باشد اما نظارت بر کار بیمه ها یک موضوع است و جلوگیری از برخی زیاده خواهی ها از بیمه یا دولت، موضوعی دیگر. چه بسا فردا هم بیمه ها بگویند ما از عهده هزینه ها بر نمی آییم؛ باز هم در نهایت این مردم هستند که باید حق السهم بیشتری به بیمه ها بپردازند.
بنابراین بهتر است سازمان نظام پزشکی به جای نگرانی های اینچنینی برای مردم، در مورد متناسب سازی دستمزدها و هزینه ها در حوزه سلامت با سایر بخش های جامعه دغدغه داشته باشد که این اقدام در حقیقت به سود مردم تمام می شود.
دو: در بخشی از این بیانیه آمده است: «با توجه به دستور مقام معظم رهبري در تاريخ ١٩ ارديبهشت ١٤٠١ با اين مضمون كه "همه قوا و دستگاهها و مردم به دولت کمک کنند" از مجلس محترم مي خواهيم در اسرع وقت نسبت به اصلاح ساختار بیمه ای و شورايعالي بيمه اقدام كند تا بیمه ها با كمك به دولت در اجراي اصلاحات اقتصادي، از طريق كارآمدسازي، باعث افزايش عدالت ميان مردم و كاهش اختلاف دهك هاي جامعه و در نتيجه كاهش فشار اجتماعی و اقتصادی بر روي دولت و مردم شوند ».
اما پرسش ما از پزشکانی که بنابرقاعده جزو افراد تحصیلکرده جامعه محسوب می شوند این است که اختلاف فاحش دستمزدهای پزشکان – مخصوصاً در بیمارستان های خصوصی – در مقایسه با سایر مشاغل موجود در جامعه مانند کارگران کارخانجات، رفتگران و یا حتی کارمندان عادی دولت، چه تناسبی با عدالت دارد؟ آیا انتظارات نابجای بعضی از پزشکان موجب کاهش اختلاف دهک های جامعه می شود، یا به عکس،شکاف عمیقی که از سیاست های غلط سال های گذشته به وجود آمده را تبدیل به گسل می کند؟!
سه: جالب اینجاست که محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی در نامه ۶ فروردین ماه خطاب به محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور، گفته است: «افزایش ۵۷ درصدی حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۱ بهای خدمات تشخیصی و درمانی را ۱۸ درصد بیشتر از تعرفه پیشنهادی شورای عالی بیمه سلامت افزایش داده که ضروری است این میزان افزایش به تعرفه مذکور افزوده شود».
اما اولاً، افزایش ۵۷ درصدی مربوط به کارگران این مملکت است که بدون آنها چرخ این مملکت نمیچرخد و این درصد، ارتباطی با حقوق کارمندان و سایر اقشار جامعه ندارد.
ثانیاً، هر چند که بخشی از این افزایش حقوق کارگران به سازمان های بیمه گر پرداخت می شود و ممکن است نظام پزشکی به همین دلیل از سازمان های بیمه گر انتظار پرداخت بیشتری داشته باشد؛ اما چه نسبتی میان سطح زندگی کارگران با برخی پزشکان وجود دارد که حالا افزایش حقوق آنها ملاک قرار گرفته است؟ مثلاً در میان پزشکان افرادی یافت می شوند که با دو ساعت کار کردن، بیش از حقوق یک ماه کارگری را دریافت می کنند که بخش قابل توجهی از ساعات روز خود را در درون کارخانه مشغول کار است!
چهار: از این جالب تر اینکه سال گذشته، سازمان نظام پزشکی خواستار افزایش ۶۰ درصدی تعرفههای پزشکی در سال ۱۴۰۱ شد!
پنج: برخی افراد در این مواقع اشکال میکنند که بر اساس قانون، بالارفتن دستمزدها و حقوق باید متناسب با نرخ تورم باشد. اما دو نکته وجود دارد؛ اول اینکه در بسیاری از مشاغل – فارغ از اینکه دلیل موجه یا غیر موجه وجود دارد - این کار صورت نگرفته است؛ مثلاً چند روز قبل گفته شد که براساس مصوبه دولت، ضریب حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و قضات، شاغلین مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت از جمله کارمندان وزارت اطلاعات و شاغلین پستهای سیاسی وزارت امور خارجه، به میزان ۱۰ درصد افزایش مییابد.
بنابراین اگر برای سایر مشاغل نتوانسته ایم و یا نشده است که متناسب با تورم حقوق ها را افزایش دهیم، دلیلی ندارد که برای قشر پردرآمد پزشکان حساب ویژه ای باز کنیم.
دوم اینکه، اگر همین الآن هم حقوق ها و دستمزدها در بعضی بخش های جامعه پزشکی کشور تغییر نکند، باز هم ضرری به برخی افراد وارد نمی شود. مثلاً یک پزشک متخصص و جراح که دارای دستمزد فوق نجومی است، از قبل، دستمزد زیادی دریافت کرده است! بنابراین به جای افزایش حقوق پزشکان باید به دنبال متناسب سازی حقوق آنان با سایر افراد جامعه باشیم و در بعضی موارد حتی باید حقوق آنها را کمتر هم بکنیم! حتی در میان قشر پزشکی هم تبعیض وجود دارد و برخی بدون دلیل موجه، حقوق های فوق نجومی دریافت می کنند.
هنوز یادمان نرفته است که در گذشته، چه بلایی بر سر مردم و سازمان های بیمه آمد. برای مثال خبرگزاری کار ایران (ایلنا) در سال 98 و در یک نمونه گزارش داد که: «آمارهای تحقیق انجام شده توسط مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد دستمزد پزشکان در سال ۱۳۹۲ حدود ۵۸۷ میلیارد تومان بوده است که این رقم در سال ۱۳۹۵ به ۲ هزار و ۵۲۸ میلیارد تومان رسیده است! در واقع، دو سال بعد از اجرای طرح تحول، دستمزد پزشکان حدود ۳۳۰ درصد افزایش داشته است!
شش: اگر هم کسی مدعی شد که حداقل دستمزد کارگران، در سال ۱۴۰۱ افزایش ۵۷.۴ درصدی داشته و باید با پزشکان و سایر گروه های شغلی نیز همینگونه رفتار شود! معلوم است که از واقعیت ها به دور است. نکته اینجاست که 50 درصد افزایش حقوق در جامعه کارگری، با توجه به مقدار حقوق کمی است که یک کارگر دریافت می کند.
برای مثال، فرض کنیم که یک کارگر، ماهانه ۴ میلیون در آمد داشته است؛ در آن صورت، افزایش ۵۰ درصدی، حقوق او را میتواند تا ۶ میلیون برساند. حال فرض کنیم که یک پزشک، ماهانه ۵۰ میلیون درآمد داشته باشد؛ در آنصورت، افزایش ۵۰ درصدی، میتواند حقوق او را تا ۷۵ میلیون برساند! (حقوقهای ذکر شده تنها برای مثال هستند و به طور کلی، دستمزدها متناسب با شرایط خاص افراد و همچنین دولتی و خصوصی بودن محل اشتغال افراد است)
هفت: واقعیت این است که پزشکان، بخشی از یک جامعه محسوب می شوند. اما زندگی اجتماعی به مجرد وجود قشر پزشک، حیاتی نخواهد داشت. جامعه به رفتگر نیاز دارد تا پاکیزگی و بهداشت محیط شهری را به شهروندان هدیه دهد؛ به کارگر نیاز دارد تا چرخ زندگی مردم و تولید، اشتغال و اقتصاد مملکت بچرخد؛ به معلم، کشاورز، دامدار، فنی کار و ... نیاز دارد . هر کدام از این اقشار که نباشند، زندگی ما و همه پزشکان، مختل خواهد شد. بنابراین وجهی ندراد که خون پزشکان، رنگین تر از سایر اقشار جامعه باشد و حقوق ها و دستمزدهای نجومی و بعضاً فوق نجومی را – که سال هاست شاهد آن هستیم - حق آنان بدانیم.
به نظر می رسد، سیاست های تعیین تعرفه خدمات پزشکی و درمانی باید به سمتی برود که به مرور زمان، حقوق و دستمزد پزشکان، هم تراز و متناسب با سایر مشاغل موجود در جامعه مورد ارزیابی قرار گیرد. در هر صورت، اگر این قشر را تافته جدا بافته از جامعه و مردم ببینیم، قطعاً ظلم و بی عدالتی خواهد بود.
در پایان ذکر این نکته ضروری است که انتقادات موجود در این نوشتار، متوجه پزشکانی است که همواره خود را صاحب حق می دانند و با جان و سلامتی بیماران به نوعی تجارت به راه انداخته و از بیماری و رنج مردم سوء استفاده می کنند. طبیعی است که افراد زحمتکش حوزه درمان و تشخیص – پزشک و غیر پزشک – که دریافتی های معقول دارند، در قالب این انتقادات نمی گنجند.
منبع: جهان نیوز
قطعا حقوق پزشک باید با افراد دیگه متفاوت باشه
همین الانم جز یه عده پزشکی که به علت معروفیت درآمدهاشون بالاست
بقیه پزشکان درآمد معمولی دارند که باعث مهاجرت پزشکان شده است
تصمیم گیری های کلان کشور مردم رو بیچاره کرده متاسفانه در بیشتر زمینه وجود داره و کسی هم گردن نمی گیره .
نمیخوام درمورد خوب و بد بودنش قضاوت کنم ولی زمانی که دستمزد پزشک خوب بود و ظرفیت هم کم و فقط نخبه ها میومدن پزشکی خیلیا از پزشکان ناله میکردن و بهشون اتهام بی سواد بودن میزدن و خیلی از مریض ها زیر دست پزشکان جون میدادن. حالا فکرشو بکن قراره ظرفیت افزایش پیدا کنه. مثل مهندسی تو خیابون که راه میری جلو چشمت پزشک سبز میشه. هر ادم با هر سطح هوشی میره پزشک میشه. از طرفی درامدش هم نسبت به کشور های دیگه اصلا قابل قیاس نیست و این باعث مهاجرت پزشکان نخبه میشه. این وسط یه مشت پزشک کم سواد میمونه و مردم بیچاره ای که باید به اینا اعتماد کنن. از الان به بعد باید بیشتر روی انتخاب پزشک وسواس به خرج بدی. با وجود افزایش پزشک باز هم سر پزشکان خوب و باسواد شلوغه و باید مثلا چند ماه تو صف نوبت بمونی. امیدوارم این چیزایی که گفتم درواقعیت همش اشتباه باشه و افزایش ظرفیت و عدم افزایش زیاد دستمزد واقعا یکبار هم که شده به نفع مردم تموم بشه
ولشون کنید دکتر از خارج بیارید ارزونتر در میاد
وقتی تورم بالای ۵۰ درصد هست چرا تعرفه پزشکی باید خیلی کمتر از تورم اضافه شود. با این کار هر روز بر مهاجرت پزشکان افزوده می شود و نهایتا برای مردم همان پزشک سهمیه ای بی سواد می ماند.
کسی که ۲۴ سال درس خوانده باید حقوقش از کارگر و کارمند ساده باشد همان طور که در همه کشورهای پیشرفته این طور هست.
مغلطه های خوبی میکنین بااینکه من پزشک نیستم ولی استدلال تون واقعا مسخرست
الان اون بچه ای که پدرش کارگره معلمه کارمنده چه گناهی کرده که نمی تونه دندونش رو معالجه کنه؟ دارم اینا رو به چشمم می بینم.
جلوی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی را میگیرند،
به قصد کشت با طب سنتی مخالفت میکنند،
خدا میداند که چقدر از دادن مالیات فراری اند،
دانشگاه های علوم پزشکی را از حسابرسی معاف کرده اند،
حتی به خود زحمت نداده اند که به سامانه مجوزها وصل شوند،
و .....
وقتی هم بگویی تعارض منافع دارید بهشان برمیخورد!؟
اونه که با دستوراتش شب میتونی راحت بخوابی....اونه که وقتی تو خوابی داره بیمارای هم میهن تو را از ناراحتی و درد نحات میده...اونه که وقتی دیسک کمرت بیرون زد که نفس نمیتونی بکشی نجاتت میده....اینقدر بد نباشید
و همینطور معلم و رفتگر و خلبان و راننده و ....
کاش علاوه بر پزشکی کمی هم وجدان و بصیرت داشتی و میفهمیدی که در همه مشاغل تشکیل دهنده زنجیر اجتماع هستند و همه در جای خود مهم هستند ، تفاوت بین پرداخت ها قابل قبول است اما با حفظ تعادل
عزیزم همه اینایی که گفتی دولا پهنا داره پولش رو می گیره.
ما ملت بدبختیم
رفتگر همومه که که اگر نباشه ، از بوی گند زباله نمیتونی با بچت یک دقیقه بری بیرون پیاده روی
کارگر همونه که که اگه نباشه نمیتونی راحت پول دربیاری
آقا وظیفته که این کارها رو انجام بدی. اگر انجام ندی باید مجازات شی. البته اگر قانونش در کشور ما وجود داشته باشه.
منت گذاشتن نداره که.
چیزی که زیاده دکتر متعهد و حاذق
لطفا به این توجه کنید اون پزشکی که فوق تخصص داره اول اینکه چند سال دبیرستان رو کللللی درس خونده تا پزشکی قبول بشه تازه اگه پشت کنکور نمونده باشه بعد هفت سال درس خونده تا دکتر عمومی بشه بعد دو سال طرح رفته که تو اون دو سال دولت بین ده تا پانزده میلیون بهت میدن که باتوجه به این که خونه بهداشت کار کنی یا بیمارستان های شلوغ و با شیفت های طولانی میزان حقوقت متغیره بعد از اون باید کلی کتاب بخونی و خرج ازمون بکنی تا بتونی ازمون تخصص قبول بشی که الان با این وضع خیلی از پزشکا اصلا ادامه نمیدن، اگه ازمون تخصص قبول بشی کم کمش باید چهار سال تحصیل کنی که تو اون چهار سال شش میلیون حقوق میدن چون در حال تحصیل تو بیمارستان به عنوان یه رزیدنت ازت بیگاری میکشن بعد از اون دو سال طرح باید بری برای تخصصت و اگه تا اون موقع زنده مونده باشی برای ازمون فوق تخصص باید درس بخونه و آماده بشه اگه ازمون فوق تخصص قبول بشی باید دو سال درس بخونه اونجا هم بعدش دو سال طرح بگذرونه تهش خودتون حساب کنید یه آدم هیجده ساله چند سالش میشه؟! چند سال درس خونده؟! در بهترین حالت میشه ۳۷ سالش... حالا نشسته تو مطب و شما دارین مقابل کسی قرار میگیرین دو برابر عمر هیجده ساله خودش درس خونده اونم درسای سنگین پزشکی که توی کمتر شغلی این میزان مشغله و سختی وجود داره... اون آدم درسته برای نجات جون ادما درس خونده اما نباید به بهای سختی شغلش که تحصیل بوده و شیفتای سنگین بیمارستان که نتونسته حتی یه تفریح درست و حسابی داشته باشه بهش بها داده بشه؟! خودتون کلاهتونو قاضی کنید، لطفا عوامانه به این مسئله نگاه نکنید.
در فامیل هم پزشک عمومی داریم و هم متخصص. و هیچکدامشان به اندازه ی همسرم هرگز درس نخوانند. اما تفریحات و سفرها و ریخت و پاهایشان را میبینیم. وقتی هم اسم حقوقشون میاد میگن حقمونه چون ما بیشتر درس خوندیم. شما هم خواستید درس بخونید.
اخرشم اگه بیمار بخت برگشته مریض شه کلی ازمایش و عکس و .... میفرستن بعدشم دارو شاید خوب بشه شاید نشه
خدا بیامرزه ابن سینا رو که به جای پولش از مردم در حد توانشون قبول میکرد
باید بدانی پزشکان ایرانی ا،،لحاظ سواد و مهارت در بین ده کشور اول دنیا هستند.
از تمام کشورهای خلیج فارس هم صدها نفر برای درمان به ایران میآیند. هم به دلیل مهارت پزشکان و هم به دلیل اینکه هزینه درمان در ایران یک دهم کشور خودشان است.
من شخصا الان مشغول نیستم. و لی میتوانستم رشته پزشکه هم بروم. رفتم ریاضی و ادامه کامپیوتر شما. را نصف. ارز ش خودم نمیدانم ، ظلم نگنید
با تضعیف نخبگان همه ضرر خواهیم کرد. همون طور که مهندسان نخبه ایرانی در خارج خوب پول میگیرن و ماشین خوب میسازن ولی ما درگیر پراید هستیم
باید بدانی در کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی و غربی ابدا اینطور نیست که درآمد پزشکان دو برابر دیگران باشد.
شما در کانادا میبینی اکثر مردم س ار بر ماشینهای ،اونی و کره ایی و البته خوب هستند.
اگر دیدی کسی ،بی ام و یا بنز سوار بود شک نکن که پزشک یا دندانپزشک لست
امثال هم 24 درصد اضافه شد نه پنجاه درصد .
ننیدانم چرا بعضی ها یاد گرفته اند چرت و پرت بگویند.
تورم امسال طبق گفته دولت و بانک مرکزی بالای پنجاه درصد بود.
اگر کسی به حقوق پزشکان اعتراض کند دلیلی که می آورند این است که ما درس خوانده ایم، مگر کسانی که در رشته های دیگر تحصیل می کنند زحمت نکشیده اند و درس نخوانده اند. و حتی اگر کارگری با مدرک دیپلم یا کمتر کارگری می کند مگر برای درآمد خود زحمت نکشیده و در این سال ها حرفه ای را یاد نگرفته است؟
مگر افراد دیگری که در این جامعه زندگی می کنند هیچکدام زحمت نکشیده اند و نمی کشند که فقط پزشکان ادعای کار پرزحمت می کنند.
حقوق همه افراد جامعه ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است حقوقی که خیلی از آن ها به زور به ۶ میلیون تومان می رسد ولی پزشکان با درآمد های نجومی که افزایش ۱۰ درصدی حقوق برخی از آنها با حقوق یک ماه یک کارگر برابری می کند خواهان افزایش بیشتر هستند.
این عین بی عدالتیست
چون کارمند برای محل کارش احاره بها نمیدهد. حقوق و بیمه منشی ننی دهد و وسایل محل کارش را از جیبش نمیخرد.
این بیست و چهار درصد حتی جبران اضافه اجاره و هزینه های مطب هم نیست.
بعد از اون هم نمیشه حقوق خودتون به دلار حساب کنید درامد ما رو به ریال یا هردوتاش به دلار یا به ریال این حرف شما مقداری نامردی در حق مردم است
اما الان حتی قیمت رطب هم به دلار است! دقت کن :
سال 96 یعنی وقتی دلار 3400 تومان بود یک کیلو رطب هم شش هزار تومان بود. الان شده هشت برابر یعنی 48000 تومان.
برنج هم ده برابر شده. شیر هم ده برابر مرغ هم ده برابر . پراید و دیگر خودروها ده برابر و و و و ..
اما ویزیت پزشکان سال 96 سی و هشت هزار تومان بود و الان یکصد و چهار هزار تومان.
اگر مثل همه اقلام بود بایستی الان سیصد و هشتاد هزار تومان میشد . میبینی که فقط یکصد هزار تومان شده.
بنابر این شاید بتوان گفت تنها چیزی که هشت برابر و ده برابر نشده و فقط دو و نیم برابر شده ویزیت پزشکان است.
شما بیا اجاره مطب و حقوق منشی و هزینه اب و برق و گاز مطب را بده من تضمین میکنم ویزیت پزشکان نصف شود.
ضمنا الان ویزیت پزشک معادل قیمت یک کیلو برنج ایرانی است یا معادل نیم کیلو پنیر تبریز
اگر تو کشوری را پیدا کردی که یک ویزیت متخصصش معادل یک کیلو برنج باشد یا نیم کیلو پنیر یا یک و نیم کیلو مرغ !!!!! ان کشور را معرفی کن و یک جایزه عالی از بنده بگیر. اما :
خودت را خسته نکن چون غیر از ایران چنین کشکری در هیچ جای دنیا وجود ندارد
مس حداقل در مورد هزینه پزشک و درمان باید دست دولت را ببوسید که همه هزینه ها را به دلار حساب کرد وطی پنج سال ده برابر شد اما ویزیت پزشک نسبت به پنج سال قبل فقط دو و نیم برابر شده!
باز هم جستجو کن اگر الان نسبت به سال 96 غیر از ویزیت پزشک ، چیزی پیدا کردی که ده برابر و هشت برابر و شش برابر نشده بود بفرما ما هم مطلع شویم.
بیش از صد بار همه رسانه ها گفته اند در این چند سال تورم بالای پنجاه شصت درصد بوده.
اما هر سال ویزیت پزشکان ده الی پانزده درصد اضافه شده. یعنی بسیار کمتر از نرخ تورم.
امسال هم 24 درصد اضافه شد تا چون خورشان فهمیدند دراین چهار سال ( که همه چیز ده برابر را گذارند ) چه اجحافی به پزشکان کردند.
ضمنال تورم سال 1400 طبق همه مراکز که اعلام کردند بالای پنجاه درصد بوده.
پس چیزی را که اطلاع نداری نگو. برو کمی مطالعه کن . بعد نظر بده
عقده از تمام نوشته ات سرازیر است!!!!
اگر میخواهی پزشک بدون سونو گرافی تشخیص دهد ( مثل ابو عبی سینا)
باید تو هم مثل او با الاغ مسافرت کنی . و بجای لامپ شمع روشن کنی !
ضمنا اینها توهم است که ابوعلی سینا همه چیز را تشخیص میداد و درمان میکرده !!!
ان زمان بسیاری از مردم با بیماریهای ساده فوت میشدند .و اصلا تشخیص داده نمیشد که مرضشان چیست.
قرار نیست به قبل برگردیم و با الاغ سفر کرد
بلکه بایستی از منش بزرگان و تلاش انها در جهت یاری رساندن به بی بضاعتان درس بگیریم
انصاف هم چیز خوبیه
برای همین انتظار حقوق نجومی دارید
قیمت دستگاه سونوگرافی الان بالای یک و نیم میلیارد تومان هست که ان پزشک با وام بانکی و نزول 24 درصد بانکی ان را خرید کرده. و ماهانه اقساط پنجاه شصت میلیونی به بانک پرداخت میکنه.
شما میتوانی به مراکز دولتی بروی و با یک سوم این هزینه سونو انجام دهی.
پیشنهاد میکنم شما یک دستگاه سونو گرافی بخر . بنده پزشکش را دادم که با یک سوم ان مبلغ برایت سونو انجام دهد.!!!
و اینکه تعرفه های آزاد را هم بیمه قبول ندارد و میخواهد ۳۰ درصد از تعرفه دولتی را پرداخت کند.
فرار مالیاتی برای پزشکان امکان پذیر نیست. چون ۹۰ درصد بیماران بیمه اند و سیستم بیمه ها به اداره مالیات متصل است . پس هر نسخه و آزمایشی که پزشک مینویسد مشخص،است.
میماند ده درصد بیماران که بیمه نیستند. ان را هم اداره مالیات بجای ده درصد حدود سی درصد حساب میکند و مالیاتش را میگیرد.
این بحث فرار مالیاتی شانتاژ بود که دولت تدبیر و امید برای انحراف افکار عمومی از فیشهای نجومی وزرا و مدیران منتشر کرد و الحمد لله فیشهای نجومی انانلو رفت و حقیقت روشن شد.
ویزیت در اروپا حد اقل دویست یورو است. و در کانادا یکصد و پنحاه دلار.
در کشورهای خلیج فارس شصت دلار و در ترکیه چهل دلار و در عراق بیست دلار و در افغانستان پنج دلار و در ایران سه و نیم دلار.
پس قبل از نظر دادن سعی کن اصلاعات درستی داشته باشی
کاملا مشخص است که از هزینه های درماندر آمریکا و غرب چیزی نمیدانی.
ویزیت در آمریکا بین ۷۰ تا صد دلار بسته به ایالتهای مختلف است. و در کانادا ۱۵۰ دلار کانادا.
حالا اگر درحد دبستان حساب بلدی خودت حساب کن نتیجه چیست وقتی در ایران ویزیت متخصص سه و نیم دلار هم کمتر است.
و تعرفه بیمه های تکمیلی را قبول ندارند یعنی هم از توبره
می خورند وهم از اخور
تمام این بی عدالتی ها از دولت سرجشمه می گیرد که
حقوق کارمندان ومعلمان را 10 درصد افزایش می دهد
فقط یک قلم شیر پاستوریزه طی این پنج سال دوازده برابر شده.
وگرنه مریض محتاج است و دکتر رحم داشته باش
بنده پزشک متخصص 15 سال کار کرده ام که پنج سال ان در مناطق محروم بوده و دو سال ان سربازی با حقوق سربازی . یک واحد انرا هم نمیتوانم بخرم.
و از اینگونه مهندسها زیاد است.
دوماً پولی که بیمه میده درسته از جیب مردمه ولی به جیب پزشک نمیاد با عدد و رقم میتونید ببینید که بیمه چقد از مردم میگیره و چقد به پزشک میده
سوما کسی که اون همه سال عمرش رو گذاشته طبیعتاً درآمدش باید بالاتر از بقیه باشه همون طور که همه جای دنیا هست.
چهارما شما ساعت کاری پزشک دولتی رو ببین بعد بیا حرف بزن. تا سیصد ساعت در ماه کار میکنی به عنوان پزشک عمومی بعد هشت تا ده میلیون حقوق میگیری
مگه چه خبره؟؟؟
دیگران آدم نیستند؟؟؟؟