سرپرست سازمان جهاد کشاورزی البرز گفت: ضریب خوداتکایی تولید گوشت مرغ در استان ۱۲ تا ۱۵ درصد است.

آقای روشن نژاد، گفت: یکی از طرح های استان توسعه واحدهای تولیدی مرغ گوشتی می باشد.

او می گوید: هم اکنون ظرفیت تولید مرغ گوشتی در استان یک میلیون تا یک میلیون و ۳۰۰ قطعه می باشد که در نظر داریم این ظرفیت را به ۲ میلیون قطعه در سال برسانیم.

 آقای روشن نژاد گفت: در این استان با همکاری مرغداری ها علیرغم مشکلات موجود هیچگونه جوجه کشی اتفاق نیافتد و جوجه سفارشی که معدوم سازی شود نداشتیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: همچنین تا جایی که بتوانیم به سایر استان ها کمک کرده ایم که با اینکه تعداد مرغداری محدودی داریم ولی جوجه های مازاد مناطق دیگر را به مرغداری خودمان انتقال دادیم و شرایط پرورش آن ها را مهیا کردیم.

او می گوید: در چند روز گذشته ۸۵۰ هزار قطعه جوجه گوشتی کنسلی دیگر استان ها را مدیریت و به مرغداری های استان منتقل کردیم و اکنون تمام سالن های پرورش مرغ گوشتی در استان فعال شده است.

 سرپرست جهاد کشاورزی البرز گفت: در نظر داریم تا با اجرای طرح توسعه و افزایش ضریب خوداتکایی مرغ گوشتی به جایی برسیم که کمترین میزان واردات به استان را داشته باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.