سرهنگ رضایی گفت: با وجود تاکیدات زیاد پلیس فتا و قوه قضائیه در خصوص پیامکهای کلاهبرداری ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا، متاسفانه باز هم تعدادی از همشهریان در دام این گونه پیامکها میافتند.
او میگوید: در پی شکایت شخصی مبنی بر برداشت ۹۵ میلیون ریال از حساب او، مراتب بهصورت ویژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
به گفته رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان کرمان، در بررسی پرونده مشخص شد که فردی کلاهبردار اقدام به ارسال پیامکی با عنوان «علیه شما در دادسرای عمومی و انقلاب شکایت شده که برای مشاهده متن شکوائیه میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید» کرده که حاوی لینک جعلی بوده و به محض کلیک کردن قربانی، برای مشاهده شکوائیه سیستم او آلوده میشود.
او گفت: پس از آلوده شدن سیستم قربانی، ۲ اتفاق مهم رخ میدهد که در مرحله نخست همین پیامک از شماره همراه قربانی به صورت انبوه برای افرادی دیگر ارسال میشود که دیگران را در این چرخه کلاهبرداری دخیل میکند.
این مسئول انتظامی میگوید: در مرحله بعد زمانی که قربانی برای مشاهده شکوائیه خود وارد لینک معرفی شده میشود، بایستی مبلغی ناچیز، مثل ۲ هزار تومان را پرداخت کند که در این زمان به درگاه پرداخت جعلی بانکی هدایت شده و اطلاعات بانکی وی به سرقت میرود که در این پرونده از حساب قربانی، مبلغ ۹۵ میلیون ریال برداشت غیر مجاز صورت گرفته است.
به گفته او پس از بررسیهای لازم متهم که خانمی ۳۸ ساله بود شناسایی، دستگیر و تحویل مقامات قضائی شد.