جهانگیر شهبازی گفت: با توجه به انتخاب استان اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو حمایتهای ویژه و گستردهای از سرمایهگذاران در شهرستان کوثر میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کوثر میگوید: به دلیل واقع شدن شهرستان کوثر در مسیر گردشگری تهران-سرچم-اردبیل و نیز راهآهن سراسری چشمانداز روشنی برای توسعه گردشگری منطقه پیش رو بوده و همین موضوع در کنار انتخاب استان اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو سبب شده تا جذب و حمایت از سرمایهگذاران حوزه گردشگری اولویت اصلی در کوثر باشد.
شهبازی مسیر سرچم و آبگرم و سد کوثر را دو فرصت مهم سرمایهگذاری برشمرد و گفت: در حال حاضر ۱۰ پرونده سرمایهگذاری شامل مجتمع گردشگری، هتل، پذیرایی بینراهی و گردشگری کشاورزی در حال پیمودن مراحل اداری بوده که چهار مورد آن در مسیر سرچم و حومه سد و آبگرم گیوی است.
او ادامه داد: با اجرای این طرحها تحول بزرگی در حوزه گردشگری و توسعه آن صورت خواهد گرفت و این امر زمینه برای جذب هر چه بیشتر گردشگران و نیز سرمایهگذاران در این بخش در شهرستان را به دنبال خواهد داشت که این امر منجر به توسعه منطقه میشود.
شهرستان کوثر به مرکزیت شهر گیوی در ۸۵ کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد، رستم داشی (سنگ رستم)، داش حمام (حمام سنگی)، سنج روپیر، یخچال طبیعی (بوزلوخ)، دربند روستای هواشانق، سرمستان یا سلمستان، دربند مشکول، منبر مشکول، پل فیروزآباد و سدهای خاکی از جمله سد خاکی قره قشلاق از آثار تاریخی و مناطق دیدنی این شهرستان است.