مصطفی قانعی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ماموریت ستاد توسعه زیست فناوری بحث مربوط به اقتصاد زیست است. اقتصادهای بزرگی در دارو و در تشخیص سلول های مولکولی در دنیا در حال شکل گیری هستند.
دبیر ستاد زیست فناوری تصریح کرد: در ایران حمایت از شکل گیری این اقتصادها در قالب شرکت های دانش بنیان تکلیف ستاد توسعه زیست فناوری است.
او افزود: منابع موجود در چند پخش هستند که یک قسمت آن فعالیت هایی است که در ابتدا در قالب تحقیقات شروع می شوند و آن را دانشگاه های خاصی قبول کرده اند که حمایت می شوند که اسامی دانشگاه ها در سایت ستاد زیست فناوری موجود است.
قانعی گفت: دانشگاه هایی که ماموریت پذیرفته اند در حوزه پژوهش حمایت می شوند و آن هایی که توانسته اند شرکتی تشکیل دهند و محصولی را داشته باشند از آن ها در قالب صندوق توسعه زیست فناوری حمایت خواهد شد که معمولا حمایت ها ۲ تا ۳ میلیارد تومان در قالب تسهیلات به شکل قرض الحسنه با پرداخت طولانی است تا بتوانند کسب درآمد کنند.
دبیر ستاد زیست فناوری بیان کرد: چنانچه دانشگاه ها پیشرفته تر باشند و بتوانند بیش از این کار کنند؛ دو ابزار با عنوان صندوق های خصوصی و صندوق نوآوری شکوفایی به صورت مستقل حامی آن ها می شوند.
قانعی در پایان گفت: فعلا محدودیتی برای حمایت از آن ها وجود ندارد؛ اما در حد مشارکت اولیه مثل مابقی کنگره ها حمایت مالی خواهند شد.