کیخا گفت : امسال برای اولین بار، پایش اثربخشی طرح غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک از طریق نمونه برداری از نان و آرد نانوایی ها، در سطح عرضه اجرایی شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: این طرح، در سه مرحله انجام میشود و در مجموع نمونهها بصورت تصادفی از سطح عرضه اخذ و ارزیابی میشوند.
وی بیان کرد: تاکنون نزدیک به ۶۰ درصد طرح در منطقه تحت پوشش به انجام رسیده و نمونهها توسط آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آزمون شده اند.
کیخا اظهار کرد: غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک با هدف کاهش میزان مبتلایان به کم خونی ناشی از فقر آهن در کشور، به عنوان یک طرح ملی در دهه ۸۰ آغاز شد و معاونت غذا و دارو بر روند اجرای این طرح، نظارت مستمر دارد.