رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: چشم اندازی که برای مدارس سمپاد ترسیم شده، آن است که برای هر نیاز کشور یک سمپادی باید آماده اثرگذاری باشد.

الهام یاوری گفت: دستاورد‌های مختلفی در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی داریم که امکان صادرات این خدمات به کشور‌های دیگر فراهم است.

او ادامه داد: صادرات خدمات هم به جهت تامین بعضی از اعتبارات که می‌تواند آموزش و پرورش را نوسازی کند، ارزش و اهمیت فراوانی دارد و هم به لحاظ تبادلات فرهنگی و تاثیراتی که می‌توانیم بر سایر کشور‌ها داشته باشیم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. به نظر می‌رسد این موضوع و تبادل فرهنگ و اطلاعات و دانش برای هر کشوری بسیار مهم و حائز اهمیت است.

یاوری گفت: چشم اندازی که برای مدارس سمپاد ترسیم شده، آن است که برای هر نیاز کشور یک سمپادی باید آماده اثرگذاری باشد. به همین جهت در سازمان خود برنامه‌هایی در حوزه‌های مختلف تربیتی، هنری، ادبی، فرهنگی، ورزشی، کارآفرینی، علمی و تکنولوژی تدوین کرده ایم و به مرور این موضوعات را به مدارس ابلاغ خواهیم کرد.

او گفت: اکنون همکاران ما تلاش می‌کنند تا هم از جهت کیفی و هم از جهت کمیت تعداد بیشتری از دانش آموزان درگیر این فعالیت‌ها شوند. هدف کلی ما آن است که دانش آموزان با آزمایش در حوزه‌های متفاوت، خود را برای اثرگذاری در آینده کشور بیشتر آماده کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.