محسن منصوری اظهار کرد: یکی از مهمترین مسائلی که باید در حوزه مدرسه سازی مورد توجه قرار گیرد، این مهم است که تمامی تعهدات استان در پروژههای مدرسه سازی مشارکتی با خیرّین باید انجام شود.
وی گفت: برای تحقق تعهدات دولت در احداث پروژههای مدرسه سازی اگر لازم باشد حتی طرح کمتری اجرایی شود زیرا نباید خلاف وعده عمل کرد، برای دولت تعامل با خیرین که از مال و دارایی خود برای مسأله مهم تعلیم و تربیت استفاده میکنند از اهمیت ویژهای برخوردار است و نباید خلف وعدهای انجام شود.
استاندار تهران افزود: احداث مدرسه در استان تهران از اهمیت ویژهای برخوردار است و قطعا خیرّین نیز دغدغههایی دارند که باید با برگزاری جلسه تخصصی در محل استانداری، این مسائل بررسی شده و رفع شود، خیرّین افراد موفقی در حوزههای مختلف اقتصادی هستند ولی لازم است تا با استفاده از ظرفیتهای قانونی و ابزارهای موجود برخی از مشکلات آنان بررسی و رفع شود.
منصوری با اشاره به اهتمام دولت و رئیس جمهور به احداث مدرسه در استان تهران گفت: در جریان برگزاری جلسات هماهنگی سفر رئیس جمهور به مناطق مختلف استان تهران، موضوع احداث مدرسه نیز مطرح شد و در مصوبهای تاریخی، ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی و تجهیز مدارس طی دو سال و نیم اختصاص یافت که قسط اول این اعتبار دریافت شده است.
وی عنوان کرد: این رقم، اعتبار بسیار قابل توجهی است که اگر در کنار اعتبارات عمومی و قبلی استان قرار گیرد، تحولی عظیمی در حوزه مدارس استان تهران ایجاد میکند.
استاندار تهران در پایان مراسم اجلاس خیرّین مدرسه ساز که با گلریزان خیرّین مدرسه ساز همراه بود، تعهد داد که با مشارکت خیرّین، ۲۰ مدرسه جدید در شهرستان ورامین احداث کند که ۷۰ درصد از هزینه احداث این مدارس از سوی دولت و ۳۰ درصد توسط خیرّین تأمین میشود، همچنین مقرر شد تا ۵ مدرسه قدیمی ورامین نیز تعمیر، تجهیز و نوسازی شود.