مدیرفنی شبکه شاد گفت: شبکه شاد به طور همزمان در سال گذشته در یک زمان توانسته بود تا ۳ میلیون نفر کاربر را سرویس دهد.

علی کاظم زاده درباره قابلیت‌های جدید نرم افزار شاد گفت: قابلیت‌هایی جدیدی که در شاد اضافه شده اند درخواستی بودند. از مدت‌ها پیش وزارت آموزش و پرورش مطرح کرده بود که در شاد قابلیت‌های آموزش مجازی و یا سامانه‌ای برای آموزش مجازی شروع به فعالیت کند و در نهایت تصمیم بر این شد در همین پلتفرم که کاربران در آن حضور دارند، ابزار‌های آموزش مجازی مانند قابلیت‌های ال ام اس (ال ام اس موتوری است که آموزش مجازی را قوت می‌بخشد) استفاده شود و این درخواست از سمت آموزش و پرورش تبدیل به قابلیت‌های فنی شده که امیدواریم به تدریج در سامانه شاد قرار گیرد.

او افزود: شبکه شاد به طور همزمان در سال گذشته در یک زمان توانسته بود تا ۳ میلیون نفر کاربر را سرویس دهد که بین نرم افزار‌های داخلی آمار بی نظیری است. باز هم اگر لازم باشد که به شکل مجازی و در ابعاد گسترده در خدمت دانش آموزان باشیم، حتما با همین ظرفیت می‌توانیم امکانات خود را به دانش آموزان ارائه دهیم.

او گفت:‌ پس از حضوری شدن مدارس، استفاده از سامانه شاد بسیار بالاتر از حد انتظار بود. اکنون در روز چیزی بالغ بر ۶ و نیم میلیون نفر کاربر داریم که از این سامانه استفاده می‌کنند. بخشی از این استفاده همان موضوعات مطرح شده در سال‌های قبل مانند ارسال تکلیف ، فایل و جزوه‌ها در پیام رسان این نرم افزار بوده است.

مدیرفنی شبکه شاد گفت: کمپین‌هایی که در نرم افزار شاد وجود دارند؛ مانند شاد بوم و موتور جست و جوی شاد بین که این ابزار‌های مختلف باعث می‌شوند کاربران به طور متوسط روزی بیش از ۲۰ دقیقه از این نرم افزار استفاده کنند و ما به طور جدی در فضای مجازی در خدمت کاربران هستیم.

او گفت:‌ وزارت آموزش وپرورش نیز با دستور العمل‌های مختلف در حال تلاش است که آموزش مجازی را به عنوان بخشی جدا از آموزش رسمی استفاده کند و از معلمان و مدیران مدارس خواسته شده است که در این زمینه طرح فعالیت‌های خود را ارائه دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۸ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
Yjc لطفا پیگیری کنید چرامعلمان توی شاد نمی‌توانند گروه تشکیل بدهند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
سلام ،

بگذارید بچه ها دنیای خود را داشته باشند ،
این فضا فقط برای بچه ها باشد ،

پیمان اشراقی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
اکانت مدیر مدرسه ما هک شده و الان سازمان آ. پ اکانت مدیرمان را مسدود کرده است و تمام معلمین و دانش آموزان هم نمی توانند از شاد استفاده کنند. چه کار کنیم؟
هنرستان منطقه17تهران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۶ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
همگی محکومیم ک ازشاد وروبیکا استفاده کنیم.شدیم یک پا کره شمالی.
Iran (Islamic Republic of)
کاربر
۰۹:۱۵ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
کی اینترنت رو از فیلتر در میارید دسترسی به اینستاگرام رو که برای عده زیادی که از سیم کارت استفاده می کنن قطع کردین ، اینترنت هم یه بخشیش اصلا کار نمی کنه دو تا سایت غیر ایرانی رو هم که نمی شه نگاه کرد .... خدا ازتون نگذره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۴ ۲۷ آبان ۱۴۰۱
من نمیتونم از سیم کارت واتساپ ببینم چکار کنم
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۰۸:۴۸ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
تیم سازنده شبکه شاد افراد باهوش و موفق بودند که در عرض چند ماه برنامه بدون باگ توانستند تولید کنند
حیف که خیلی از مردم ایران هنوز مرغ همسایه (اروپا و آمریکا)براشون غاز
کاش آنقدر ثروت داشتم نصف جمعیت ایران هزینه ۶ ماه اقامت توی غرب دنیا میدادم تا ببینند اونها هم چقدر درگیر مشکلات ریز و حاشیه هستند
آخرین اخبار