رهبرانقلاب دیروز در سخنرانی خود فرمودند: «.. حادثهی سوّم هم که یک سال بعد از آن حادثه است ــ بعد از پیروزی انقلاب ــ هجوم دانشجویان به سفارت آمریکا است و پیدا کردن اسنادی در آنجا که این اسناد، توطئههای آمریکا علیه ملّت ایران را نشان میداد؛ هفتاد هشتاد جلد شده. شماها که وقت نمیکنید بخوانید این کتابها را، [امّا]من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم مضامین این کتابها را در کتابهای درسی بیاورید، متأسّفانه نکردند. این [اسناد]نشان میدهد که آمریکاییها در این مدّتی که در ایران حضور داشتند ــ یعنی مثلاً از حدود سال ۲۸ و ۲۹ ــ چه کارهایی در ایران کردند، چه توطئههایی و چه خیانتهایی انجام دادند.»
بیشتر بخوانید
تا به امروز ۷۴ جلد سند از مداراک جاسوسی سفارت سابق آمریکا منتشر شده است، اما نکته حائز اهمیت در این موضوع بازخوانی روایتها و اسناد توطئه آمریکا علیه ملت ایران برای اقشار مختلف مردم به خصوص دانش آموزان و دانشجویان است.
در همین رابطه طی سالهای مختلف رهبر انقلاب مطالبهای همیشگی نسبت به بازخوانی و گنجاندن موارد مهم این جنایتها و توطئهها در کتابهای دانش آموزان و دانشجویان مطرح کردند که به چند مورد از موارد متعدد این تذکرات به طور خلاصه اشاره میکنیم:
رهبر انقلاب در سال ۷۳ یک سوال جدی مطرح کردند: «امروز بنده یک مطلب در باب مسأله مبارزه با استکبار باید عرض کنم تا معلوم شود مسأله چیست اساس قضیه چیست و گذشته این قضیه تا کجاست؟ درست است که حادثه تسخیر لانه جاسوسی امریکا در ایران، آن روزها به وسیله جوانان دانشجو انجام گرفت؛ لکن نسلی که امروز جوان و دانشجو و طلبه و دانش آموز است و در صحنه ایستاده و امیدها را زنده میدارد و چشمهای ما را روشن میکند، از سابقه این قضیه چه میداند و چقدر اطّلاع دارد؟ گویندگان، نویسندگان و کسانی که برای خودشان در این صحنه سیاست الهی، مسؤولیتی قائلند، چقدر برای نسل روبه رشد امروز ما - که این کشور با آن هزار کار دارد - این قضیه را تشریح کرده اند؟»
جوانان مستقر در سفارت در آن روزها حدود صد جلد کتابِ بسیار مهم از اسناد آنها منتشر کردند؛ اینها اسناد مهمّ زمان ماست، اما نمیگذارند روی این اسناد تبلیغات شود - تا حمله به طبس، تا تشویق عراق به جنگ، بعد کمک به عراق در جنگ، بعد حمله به هواپیمای مسافربری ما، حمله به سکّوهای نفتی ما و تحریم اقتصادی ما در چند نوبت، که این را در سالهای اواسط دهه هفتاد به شکل قانونی درآوردند؛ قانون معروف به «داماتو». عنادها و بغضها و کینههای اینها را اینطوری باید فهمید.
سال ۸۷ رهبرانقلاب میفرمایند: «من نمیدانم شما جوانها این کتابهای اسناد لانه جاسوسی را خواندهاید، میخوانید یا نه؛ خواندنی است، خواندنی است. ببینید سفارت آمریکا آن روز در ایران چه کار میکرده، با کیها ارتباط برقرار میکرده و نقش این سفارت در طول سالهای متمادىِ قبل از انقلاب چه بوده است»
حضرت آیت الله خامنهای در سال ۹۴ مجددا در یک تریبون رسمی در دیدار با جوانان درباره درس آموز بودن اسناد لانه جاسوسی گفتند: «جوانهای عزیز! اسناد درس آموز لانه جاسوسی را بگیرید و بخوانید، دانشجویانی که آنجا را گرفتند و فهمیدند که لانه جاسوسی است با زحمت زیاد آن را استحصال کردند، اینها نشان میدهد که آمریکاییها در هنگام اوج نهضت و پیروزی انقلاب دائم درحال توطئه علیه جمهوری اسلامی بوده اند؛ آمریکا این است.»
و برای بار دوم در این سال و در دوازدهم آبان مطالبه جدی خود را از وزیر آموزش و پرورش و علوم اعلام کرده و گفتند: «بعد از آنکه جوانهای ما رفتند و این مرکز (سفارت آمریکا) را تسخیر کردند و با زحمت زیاد توانستند کاغذهایی را که خرد شده بود (مدارکی را که در کاغذخردکن ریخته شده بود) گردآوری کنند و بهصورت کتاب دربیاورند، آنوقت معلوم شد که چه توطئههایی در طول این مدت در داخل سفارت آمریکا وجود داشته است. این کتابها حدود ۷۰ جلد است؛ شماها خواندهاید اینها را؟ چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیده این کتابها در مجموعه مدارس ما، دبیرستانهای ما، دانشگاههای ما نیست؟ چرا؟ این یکی از اعتراضهای من است. وزیر محترم آموزشوپرورش؛ چرا اینها را داخل کتابهای درسی قرار نمیدهید؟ چرا نمیگذارید نسل جوان ما، نسل جدید ما بفهمد و بداند که آمریکا با اینجا چه کرده است و چه توطئههایی زیر سر داشته؟»
عدم توجه به مطالبات مکرر رهبرانقلاب در این مورد سبب شده است که ایشان همچنان خط مطالبه گری در این مورد مهم را ادامه دهند و دیروز نیز به این مسئله بپردازند.
منبع: فارس
بزرگتر از انقلاب اول بود به دست فراموشی سپرده بشه
مرگ بر منافق