‎رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: احیای دیپلماسی مهارت ضرورتی، انکارناپذیر در توسعه مهارت آموزی منابع انسانی در مسیر شکوفایی اقتصادی است.

غلامحسین حسینی نیا، با بیان اینکه در آستانه شصت سالگی، آغاز روابط دیپلماتیک بین ایران و کره جنوبی هستیم، گفت: روابط فرهنگی ایران با کره جنوبی به چندین قرن پیش بر می‌گردد و این رابطه دیرینه، یک میراث ارزشمند برای هر دو کشور است.

‎وی با اشاره به پروژه‌های موفق بین دو کشور از طریق موسسه کوئیکا، افزود: این دو کشور می‌توانند مکمل خوبی از لحاظ آموزشی، اقتصادی و ... برای هم باشند و گسترش دیپلماسی مهارت، جایگاه مطمئن‌تری را در نظمِ درحال گردشِ بین‌المللی و شکوفایی اقتصادی به هر دو می‌بخشد.

‎معاون وزیر کار از آغاز اجرای پروژه تجهیز و بروزرسانی مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش‌های فنی و حرفه ای، با همکاری موسسه کوئیکا، خبر داد و گفت: سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کشور ایران، دارای ظرفیت‌های آموزشی فراوان در سطح منطقه خاورمیانه و آسیا می‌باشد و آموزش مهارتی خود را به سایر کشور‌ها مانند: هند، افغانستان، مصر، عراق و ... ارائه می‌دهد.

‎وی آمادگی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را در هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت‌های متقابل، نظیر تقویت توانمند سازی نیروی انسانی، تقویت توانمندی‌های فناوری، بهره‌برداری از تجارب موفق مهارتی، تبادل تجربیات مربیان و کارشناسان، تدوین استاندارد‌های آموزشی، تولید محتوای آموزشی در ارتباط با مشاغل جدید و ... اعلام کرد.

‎حسینی نیا، کشور ایران را دارای منابع و پتانسیل‌های بسیار غنی و ارزشمند برشمرد و اظهار کرد: کشور ما، دارای عوامل مختلفی، مانند: منابع طبیعی و ذخایر نفت و معدنی، زیرساخت فیزیکی، منابع انسانی و نیروی کار، بهبود فناوری و ... می‌باشد که در رشد اقتصادی، بسیار تأثیرگذارند، ولیکن با گسترش مهارت آموزی و وجود این منابع غنی به رشد اقتصادی بیش از پیش دست می‌یابیم.

‎وی به افتخارآفرینی نخبگان مهارتی در مسابقات جهانی مهارت ۲۰۲۲ اشاره کرد و بیان کرد: کره جنوبی در این دوره از مسابقات، میزبان بسیار خوبی بوده است و تیم نخبگان مهارتی کشور ایران، تاکنون موفق به کسب یک مدال طلا، پس از ۴۷ سال و ۳ مدال برنز و ۷ مدالیون، شده است.

‎سفیر جمهوری کره جنوبی در ایران در ادامه نشست با بیان اینکه ایران دارای منابع غنی می‌باشد، تصریح کرد: کشور کره جنوبی به اندازه ایران دارای منابع طبیعی نمی‌باشد ولیکن با وجود شرایط سخت طی ۵۰ سال گذشته توانستیم پیشرفت کنیم و یکی از دلایل مهم در این توسعه سرمایه گذاری در حوزه منابع انسانی بوده است.
‎ «یون کانگ هیان» خاطرنشان ساخت: در کشور ما به آموزش‌های مهارتی بسیار اهمیت می‌دهیم و مهارت‌ها را به سایر کشور صادر می‌کنیم.
‎وی بیان داشت: کشور ایران با وجود تحریم‌های سنگین، پیشرفت‌های بسیاری به خصوص در حوزه صنعت داشته است و تلاش کشور کره جنوبی در این است که با همراه با منابع غنی ایران و توسعه مهارت آموزی به پیشرفت‌های بیشتری دست یابد.
‎سفیر جمهوری کره جنوبی با تقدیر از شکیبایی کشور ایران در تأخیر غیرقابل پیش بینی در اجرای پروژه‌ها به دلیل وجود کرونا، گفت: کشور کره جنوبی برای پیشرفت پروژه، تعاملاتی با سازمان بین المللی یونسکو داشته است و طبق برنامه ریزی، بودجه بندی و بررسی پروژه به نتیجه رسیده ایم که پروژه تجهیز و بروزرسانی مرکز ملی تربیت مربی و پژوهش‌های فنی و حرفه‌ای در سال آینده راه اندازی شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار