عضو هیات رئیسه شورای شهر قم گفت:در حال حاضر بخشی از اسناد به صورت الکترونیکی آرشیو نشده است و عدم تغییر نگاه و مقاومت در برابر فرآیند الکترونیکی شدن، امکان اجرای کامل شهر هوشمند را با کندی مواجه کرده است.

معصومه آمره، با اشاره به اهمیت حرکت به سمت شهر هوشمند گفت: شهروندان باید خدمات الکترونیک را به‌صورت ملموس دریافت کنند و تنها نمی‌توانیم به آمار ارائه‌شده در سامانه اکتفا کنیم و نیازمند نظرسنجی از مردم و شهروندان جهت بررسی دقیق وضع موجود و حرکت به سوی وضعیت مطلوب می‌باشیم.

عضو هیات رئیسه شورای شهر قم، اجرای سامانه‌های شهر هوشمند زیر نظر شرکت‌های خصوصی را فاقد امنیت دانست و بیان کرد: وابستگی شهرداری به یک شرکت خصوصی بسیار خطرناک است، زیرا در صورت بروز هرگونه مشکل شهرداری دچار چالش‌های زیادی خواهد شد، البته این مهم خاصه شهر قم نیست و در اکثر کلانشهر‌ها جاری بوده و نیازمند توجه و راهکاری فرادستی است.

آمره بر مالکیت شهرداری در اجرای نرم‌افزار‌های شهر هوشمند تأکید کرد و گفت: باید شهرداری وابستگی خود را به شرکت‌های خصوصی از بین برده و تمام این اقدامات در سازمان فاوا و زیر نظر شهرداری انجام شود، شهر قم دارای ظرفیت‌های مناسبی در حوزه نرم افزار است و می‌توان با نگاهی بلند مدت و اتخاذ راهبردی مناسب، الگویی را برای سایر شهر‌ها در ذیل توسعه کمی و کیفی این حوزه ایجاد نمود.

عضو هیات رئیسه شورای شهر قم لزوم توانمندی سازمان فاوا را داشتن اختیارات لازم در حوزه اجرا برشمرد و یادآورشد: در حرکت به سمت هوشمندسازی، شهرداری باید فرایند‌ها را اصلاح کند، اما اجرای آن را به‌صورت کامل به فاوا واگذار نماید.

عضو شورای اسلامی شهر قم از شهردار خواست اختیارات سازمان فاوا را گسترش دهد ،عنوان کرد: ما هنوز به ایده آل مردم در حوزه هوشمندسازی و ارائه خدمات الکترونیک نرسیده‌ایم و باید در این حوزه کار بیشتری انجام دهیم، خدمات انجام شده به نسبت میزان و کیفیت نسبت به سنوات قبل تغییر قابل توجهی داشته است، اما نباید در این مرحله توقفی شکل بگیرد و انتظار از متولیان امر حرکتی بر مبنای برنامه ابلاغی و رو به پیشرفت در مدت زمان مشخص شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار