مدیر کل دامپزشکی گلستان از آماده باش ۶۰ گروه در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.

کاووسی گفت: به منظور کنترل بهداشت در مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان، ۶۰ اکیپ بازرسی ثابت و سیار بهداشتی دامپزشکی با به کار گیری نزدیک به ۱۲۰ نفر از ناظرین بهداشتی دامپزشکی در دو شیفت کاری در سطح استان گلستان فعالیت خواهند داشت.

مدیرکل دامپزشکی استان گلستان افزود: این طرح از تاریخ ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۱ آغاز شده و تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: در این طرح تمام مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی، سردخانه‌های مربوطه، کشتارگاه‌های دام و طیور و خودرو‌های ویژه حمل فرآورده‌های خام دامی مورد بازرسی و نظارت قرار می‌گیرند.

کاووسی افزود: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، به همه شهروندان توصیه می‌شود فرآورده‌های خام دامی را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

او گفت: به همه مردم توصیه می‌شود از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بسته‌بندی و یا فرآورده‌های خام دامی دارای بسته‌بندی با برچسب مخدوش خودداری کرده و هنگام خرید موارد بسته‌بندی به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.

کاووسی گفت: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اداره کل دامپزشکی استان گلستان با شماره تماس چهار رقمی ۱۵۱۲ آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شهروندان محترم است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.