گلوریای مرغ یک غذای نونی برای افطار. مرغ به همراه این غذا به قدری لطیف و خوشمزه می شود که شما هر لقمه آن را دوست خواهید داشت. مرغ به همراه این غذا به قدری لطیف و خوشمزه میشود که شما هر لقمه آن را دوست خواهید داشت و به عنوان غذای نونی برای افطار فوق العاده است. این غذا به راحتی پخته و مجددا گرم میشود.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
۱ کیلوگرم سینه مرغ (۴ یا ۵ تکه بزرگ) که به نوارهای ۲.۵ سانتی متری بریده شده باشد.
۱.۵ قاشق چایخوری نمک دریایی و یا به مقدار لازم
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یا به مقدار دلخواه
۱۲۵ گرم آرد برای پوشاندن مرغ
۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴۵۰ گرم قارچ سفید که به صورت ضخیم بریده شده باشد.
۱ پیاز متوسط که به خوبی بریده شده باشد.
۳ حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.
مواد لازم برای سس:
۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۳ قاشق غذا خوری آرد برای سس
۳۵۰ میلی لیتر عصاره مرغ
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
نصف پیمانه شیر + نصف پیمانه خامه سنگین
طرز تهیه:
مرغ را با نمک و فلفل چاشنی دار نموده و دو طرف آن را در آرد قرار دهید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ با گرمای متوسط حرارت دهید. زمانی که روغن داغ شد، مرغها را اضافه کرده و اجازه دهید سرخ شود تا زمانی که رنگش طلایی گردد.
در صورتی که لازم باشد میتوانید چند تا چند تا سرخ کنید. راجع به پخته شدن مرغها نگران نباشید. آنها هنوز قرار است که در فر قرار گیرند. مرغها را به یک ظرف پیرکس ۹*۱۳ قابل پختن منتقل نمایید.
هرچه از تکههای سرخ شده درون تابه باقیمانده است را جدا کنید. سپس روغن، قارچ و پیاز را به تابه اضافه کرده و سرخ کنید تا زمانی که رنگش طلایی شود. سیر را به آن اضافه کنید و اجازه ۱ الی ۲ دقیقه دیگر سرخ شود. مایه بدست آمده را روی مرغها پخش کنید.
درون یک ظرف سس، یا یک ظرف مشابه برای درست کردن سس، کره را آب کرده و سپس آرد را درون آن هم بزنید تا رنگش طلایی روشن شود. (حدود یک الی دو دقیقه)
عصاره مرغ، آبلیمو و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود. (یک الی دو دقیقه). کمی نمک و فلفل برای طعم دار شدن، به آن اضافه نمایید.
سس را به روی مرغ و قارچ بریزید و سپس روی ظرف پیرکس را با فویل بپوشانید و برای ۴۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم درون فر قرار دهید.
این غذای نونی برای افطار را میتوانید به صورت گرم یا داغ همراه با پوره سیب زمینی، پاستا یا برنج هم سرو نمایید.
منبع: دلگرم