علی چاله چاله رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت : در راستای قانون حفظ اراضی و باغات تعداد ۲۷۵ مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان کرمانشاه در سال گذشته با صدور حکم قضایی توسط این سازمان قلع و قمع شد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه افزود: از آمار فوق تعداد ۲۰۰ مورد از طریق تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی با صدور دستور موقت دادستانی تخریب شده است.
وی گفت: تعداد ۷۵ مورد به مساحت ۲ هکتار از تصرفهای غیرمجاز فوق احکام قطعی قضایی منجر به قلع و قمع صادر شده است.
چاله چاله خاطرنشان کرد: بیشترین ساخت و ساز غیرمجاز به اراضی باغی اختصاص دارد که به ساخت بناها و مابقی به دیوارکشی و فنسکشی، ساخت استخر، محوطه سازی و... مربوط است.
وی از آزادسازی و رفع تصرف حدود ۳۰۲ هکتار از عرصههای کشاورزی خبر داد و گفت: جهاد کشاورزی متولی تامین امنیت غذایی مردم است که در قانون حفظ کاربری اراضی بر آن تاکید و جهاد کشاورزی مجری آن است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: هر گونه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی ممنوع است و با تغییر کاربریهای غیرمجاز با همکاری دستگاه قضا با قدرت و جدیت برخورد خواهیم کرد.
این مسئول با بیان اینکه بیشترین تغییر کاربریهای غیرمجاز مربوط به شهرستان کرمانشاه است، گفت: شهروندان میتوانند از طریق تلفن گویای ۱۳۱ و تماس با مدیریتهای جهادکشاورزی شهرستانها گزارشات تغییرکاربری را به امور اراضی اطلاع دهند.
وی بر اساس قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری به منظور حفظ تغییرکاربری اراضی باغها و تداوم بهره وری اراضی کشاورزی، از تاریخ تصویب این قانون در سال ۷۴ هرگونه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در خارج از محدوده شهر و شهرکها جز در موارد ضروری ممنوع است و پیگرد قانونی دارد.
چاله چاله با قدردانی از دستگاههایی که در انجام حکم قلع و قمع همکاری داشتهاند، افزود: با جدیت در راستای پدیده زمینخواری و همچنین تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغات برخورد خواهد شد و این رویه ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه با هشدار به احداث کنندگان بنا در اراضی کشاورزی، به مردم توصیه کرد از خرید ملکهای بدون مجوز که در اراضی زراعی و باغی هستند خودداری کرده و در دام کلاهبرداران و سودجویان قرار نگیرند .