وزیر علوم گفت: مهمتر از کمک‌های مادی که خیرین به مجموعه‌های مختلف می‌کنند، نقش الگوسازی و فرهنگ‌سازی آنان است که در جامعه بسیار ارزش دارد.

محمدعلی زلفی‌گل در نشست با خیرین حوزه آموزش عالی گفت: خیرین انسان‌های وارسته و مومنی هستند که با انفاق مال و امکانات خود، امنیت و آسایش را برای آینده فرزندان میهن فراهم می‌کنند و خداوند نیز به دست سخاوتمند آنان برکت می‌دهد. از این رو آنان انسان‌های اثربخشی در زندگی فردی و اجتماعی خود هستند.

وزیر علوم با بیان این که امروزه کشورگشایی از طریق فناوری و به صورت نرم‌افزاری میسر است، اظهار داشت: کشور‌های پیشرفته به خوبی دانسته‌اند که مهمترین سرمایه و قدرت خدشه‌ناپذیر آنان علم و دانش است و تسخیر سایر کشور‌ها تنها از طریق صادر کردن فناوری‌های نوین به جوامع امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به این که در دولت سیزدهم نیز توجه ویژه به علم و فناوری مد نظر قرار گرفته است، افزود: با توجه به محدودیت امکانات و منابع دولتی و نیاز‌های نامحدود جامعه، خیرین و نیکوکاران نیز به کمک دولت شتافته اند و ما این حضور ارزشمند نیک‌اندیشان را مغتنم می‌دانیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: مهمتر از کمک‌های مادی که خیرین گرانقدر به مجموعه‌های مختلف می‌کنند، نقش الگوسازی و فرهنگ‌سازی آنان است که بسیار ارزش دارد. فرهنگ سالم بزرگ‌ترین سرمایه هر کشوری است که از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود.

زلفی‌گل ادامه داد: کار خیر صرفاً بخشش مال نیست. همه کسانی که برای فرهنگ خیّرپروری تلاش می‌کنند و قدمی در این راستا برمی‌دارند در واقع خیّر هستند.

این مقام مسئول در ادامه حمایت دولتی از طرح‌های نیمه‌تمام خیرین را ضروری دانست و گفت: توسعه خوابگاه‌های متاهلی نیز در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، یکی از اولویت‌های وزارت عتف است که ان شاءالله با کمک خیرین و نیک‌اندیشان در حال انجام است.

برچسب ها: فرهنگ سازی ، جامعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار