رئیس شبکه دامپزشکی مراغه گفت:این میزان آلایش دامی با هدف اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان از سردخانههای نگهداری فراورده خام دامی جمع آوری شده است.
فراز احمدی افزود: جگر، دل، سیرابی و انوانع آلایش دامی به دلیل انجماد غیر اصولی و غیر بهداشتی کشف، ضبط و پس از انجام آزمایشهای لازم، غیر قابل مصرف تشخیص داده شده است.
وی اضافه کرد: در طول سال گذشته در مجموع ۱۲۶ تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی اعم از گوشت قرمز، گوشت مرغ و آلایش دامی و مرغی طی بازرسیهای انجام گرفته در تمامی مراحل تولید و عرضه در شهرستان مراغه امحاء شده است.
فراز احمدی گفت: تمامی واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی ملزم به رعایت تمامی موارد بهداشتی بر اساس دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور هستند.
وی ادامه داد: خط قرمز سازمان دامپزشکی سلامت و امنیت غذایی شهروندان است و در صورت مشاهده هرگونه موارد غیر بهداشتی با هماهنگی مراجع قضایی، بدون اغماض با فرد خاطی برخورد خواهد شد.