گوشت ماهی آزمایشگاهی طراحی شده مانند سایر گوشتهای تولید شده در آزمایشگاه پس از چاپ به دوره انکوباسیون نیاز ندارد و طبق گزارشها، فیلههای پروسه سازی شده طعم ماهی هامور واقعی را نیز دارند. مزه این ماهها توسط افراد عادی تست شده است و این نظر توسط آنها اعلام شده است.
یکی از عوامل پروسه سازی در ماهی آزمایشگاهی کشت داده شده، گفت: ما از اینکه اولین ماهی پرورشی در اولین طعم را نمایش گذاشتیم که دقیقاً مانند ماهیهای عالی در دهان شما تکه تکه میشود و مزه میدهد و خرسندیم.
او افزود: در ماههای آینده قصد داریم برنامههای خود را برای عرضه این ماهی پرورشی در سطح جهانی به بازار اعلام کنیم.
منبع: سایت نیواطلس