کشک گردو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که می توان آن را به عنوان پیش غذا در میهمانیها سرو کرد. کشک گردو یک غذای بسیار لذیذ است که با یک بار تجربه مشتری همیشگی آن میشوید.
مواد لازم:
گردو: ۲۰۰ گرم
کشک رقیق: ۲ لیوان
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پیاز: ۱ عدد
سیر: به مقدار دلخواه
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
گردو را آسیاب کرده و با پیاز ریز شده و سیر و نمک و زردچوبه مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم.
بعد کشک را به گردو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا گردو باز شود.
این غذا سرد سرو می شود، ولی شما می توانید کمی گرمش کنید و در آخر با نعناع داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: برترین ها