ما با جهان هستی یکی هستیم، نه به معنای استعاری، بلکه به معنای واقعی. دانشمندان می‌گویند عمده‌ی بدن ما از غبار کیهانی تشکیل شده است.

 برخی حقایق به قدری حیرت انگیزند که در ابتدا سخت می‌شود آن‌ها را باور کرد، با اینکه به لحاظ علمی ثابت شده اند.

۱- پشه‌ها به رنگ‌های به خصوصی جذب می‌شوند

شاید انتظارش را نداشته باشید، اما لباسی که به تن می‌کنیم می‌تواند در جذب پشه‌ها به ما نقش داشته باشد. این حشرات کوچک به رنگ‌های تیره جذب می‌شوند. در حقیقت، پژوهش‌ها نشان داده رنگ مشکی پشه‌های بیشتری را به خود جذب می‌کند تا رنگ سفید. به علاوه، تحقیقات می‌گوید پشه‌ها به حرارت جذب می‌شوند و همه‌ی می‌دانیم که رنگ‌های تیره گرمای بیشتری را به خود جذب می‌کنند تا رنگ‌های روشن.

۲- غذا خوردن پیش از خواب می‌تواند باعث کابوس شود

غذا خوردن درست پیش از خواب شاید ایده‌ی خوبی نباشد اگر به دنبال یک خواب آرام و انرژی بخش باشید. بر اساس تحقیقات، خوردن غذا در نزدیکی زمان خواب می‌تواند تأثیری منفی بر اثربخشی خواب، به ویژه در زنان داشته باشد. به علاوه، پژوهش‌ها نشان داده مصرف لبنیات پیش از خواب، بیش از مواد غذایی دیگر می‌تواند منجر به دیدن خواب‌های عجیب و ناخوشایند شود.

۳- گوشی‌های موبایل از کاسه توالت آلوده ترند

تلفن‌های همراه شاید به جزء جدایی ناپذیر زندگی روزانه‌ی ما بدل شده باشند، اما این وسیله‌ی کاربردی ممکن است غافلگیری نه چندان خوشایندی در خود پنهان کرده باشد. پژوهش‌ها نشان گوشی‌های موبایل به میزان زیادی به باکتری‌های بالقوه بیماری زا آلوده هستند. در حقیقت، به گفته‌ی دانشمندان، تلفن‌های همراه ۱۰ برابر بیشتر از کاسه‌ی توالت، باکتری دارند.

۴- درخت‌ها به وسیله‌ی یک شبکه‌ی زیرزمینی به یکدیگر متصل اند

درباره‌ی درخت‌ها چیزی بیشتر از انچه با چشم دیده می‌شود، وجود دارد. ریشه‌های درختان در زیر زمین به گونه‌ای به یکدیگر متصل هستند که یک شبکه‌ی عظیم شبیه به دستگاه عصبی بدن انسان تشکیل می‌دهند. به گفته‌ی دانشمندان، این شبکه به درختان امکان برقراری ارتباط با یکدیگر را می‌دهد و به رفتارها، یادگیری، حافظه و قدرت دفاع آن‌ها کمک می‌کند.

۵- بدن ما بیشتر از سلول، میکروب دارد

این حقیقت که بدن ما از تیریلیون‌ها میکروارگانیسم تشکیل شده ممکن است برخی را شوکه کند. در حقیقا، در بدن انسان در ازای هر سلول، ۱۰ میکروب وجود دارد. با این حال، جای نگرانی نیست. این موجودات زنده‌ی یکروسکوپی به عملکرد بدن کمک می‌کنند، چرا که برای هضم غذا ضروری هستند، دستگاه ایمنی بدن را تنظیم می‌کنند و از ما در برابر باکتری‌های مضر محافظت می‌کنند.

۶- گنجایش مغز انسان ۲/۵ میلیون گیگابایت است

با وجود صد‌ها میلیون نورون متصل به یکدیگر که شبکه‌ای عظیم با بیش از یک تریلیون ارتباط می‌سازد، شکی نیست که این اندام شگفت انگیز بدن از توانایی‌های فوق العاده قدرتمندی برخوردار است. پژوهش‌ها می‌گوید ظرفیت حافظه‌ی ما معادل ۲/۵ میلیون گیگابایت است که می‌توان آن به ذخیره‌ی ۳ میلیون ساعت سریال تلویزیونی تشبیه کرد.

۷- کره زمین مقدار طلای کافی برای پوشاندن کل سطح آن با طلا را دارد

بر اساس پژوهش ها، ۹۹ درصد از طلای کره زمین در هسته‌ی آن نهفته است. اگر به نحوی توانایی استخراج این ذخیره‌ی عظیم را داشتیم، به مقدار بسیار زیادی از این فلز گرانبها دست پیدا می‌کردیم. این مقدار برای پوشاندن تمام سطح کره‌ی زمین با یک لایه‌ی ضخیم ۴ متری طلا کافی بود.

۸- به ازای هر نفر، ۴۲۰ عدد درخت بر روی کره زمین وجود دارد

 

بر اساس تحقیقات، کره زمین ۳ تریلیون درخت دارد. این مقدار معادل ۴۲۰ درخت به ازای هر شخص است. با توجه به فواید بی شمار درخت‌ها برای کره زمین و انسان ها، این خبر می‌تواند خوشحال کننده باشد.

۹- هشتاد درصد اقیانوس‌های کره زمین هنوز ناشناخته است

اقیانوس‌ها هنوز یکی از مرموزترین و گیج کننده‌ترین بخش‌های کره زمین برای ما انسان‌ها هستند. هر قدر هم که درباره‌ی آن‌ها تحقیق کنیم، هنوز چیز‌های خیلی زیادی برای فهمیدن درباره‌ی آن‌ها وجود دارد، چون تنها یک پنجم آن‌ها را کاوش کرده ایم. با توجه به ۱/۳۵ میلیارد کیلومتر مکعب اقیانوسی که روی کره زمین وجود دارد، می‌توان گفت هنوز راه طولانی‌ای برای پرده برداری از راز‌های بی پایانی در پیش داریم که احتمالاً در اقیانوس‌ها نهفته است.

۱۰- نیروی جاذبه بینی و گوش‌های ما را به تدریج بزرگ‌تر می‌کند

علت اینکه بینی و گوش‌های ما با بالا رفتن سن مان بزرگ‌تر می‌شود، افتادگی پوست و اثر نیروی جاذبه بر آن است. این اتفاق درمورد دیگر اندام‌های بدن هم رخ می‌دهد، اما این دو عضو بدن بیشتر از بقیه در دید هستند.

منبع : روزیاتو

برچسب ها: حقایق جالب ، روزمرگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۶ ۱۷ خرداد ۱۴۰۳
عالی