مهدی فیضی گفت: این کشتارگاه دارای مشکلات و نواقص بهداشتی بود که در طول ۲ سال گذشته تذکرات کتبی و شفاهی عدیدهای از سوی کارشناسان دامپزشکی و سایر دستگاههای حوزه سلامت شهرستان به مدیریت این کشتارگاه ابلاغ ولی بهعلت بیتوجهی و عدم رفع مشکلات ابلاغی در نهایت به دستور مقامات قضایی شهرستان پلمب شد.
سرپرست دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه تمهیدات لازم برای تامین گوشت قرمز شهرستان پارسآباد اندیشیده و اقدامات لازم انجام شده است ،به متصدیان عرضه گوشت و قصابان این شهرستان توصیه کرد گوشت موردنیاز برای عرضه و فروش به شهروندان را از سایر کشتارگاههای دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استان تهیه کنند.
او نظارت بهداشتی بر کشتارگاهها و تضمین سلامت گوشت و فرآوردههای خام دامی را یکی از مهمترین و حساسترین وظایف حاکمیتی دامپزشکی ذکر کرد و افزود: سلامت مردم و بهداشت عمومی جامعه قابل مماشات نبوده و مسالهای نیست که بتوان بهراحتی از کنار آن گذشت.
فیضی گفت: به همت کارشناسان و ناظران بهداشتی دامپزشکی که در تمامی کشتارگاههای دام و طیور استان مستقر است ، تمامی موارد و مسائل بهداشتی با جدیت رصد و پایش و در صورت لزوم اقدامات قانونی انجام میگیرد.
او با قدرانی از حمایت همهجانبه دستگاه قضایی و نیروی انتظامی از دامپزشکی و دیگر دستگاههای حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه و قاطعیت آن در مقابله با تهدید بهداشت عمومی گفت: تعامل، همکاری و همافزایی سازنده دستگاه قضایی با دامپزشکی زمینهساز ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.
سرپرست دامپزشکی استان اردبیل از مردم خواست هنگام خرید گوشت قرمز حتما به مهر بهداشتی دامپزشکی بر روی لاشه توجه و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و موارد مشکوک مراتب را با شماره ۳۳۳۹۴۸۰۰ گزارش کنند.