سردار جلیل بابازاده گفت: کارمندان نظام مقدس جمهوری اسلامی عهد و میثاق بسته اند که برای سربلندی و سرافرازی کشور و این نظام مقدس همه تلاش خود را انجام دهند.
وی افزود: در سال جاری به علت عملکرد خوب کشاورزان و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی توانستیم به خودکفائی در گندم برسیم و باید برای رسیدن به این موفقیت مهم که جهاد کشاورزی نیز در آن نقش مهمی دارد، یک جشن عظیم برگزار کنیم.
وی ایران را سرزمین ارادهها معرفی کرد و گفت: باید همه دست به دست هم بدهیم تا ایران اسلامی به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کند و در این مسیر مشارکت و همکاری همه مجموعهها مهم است و باید همه نقش خود را به بهترین شکل ایفا کنند.
فرمانده قرارگاه منطقهای عاشورا گفت: نقشی که جهادکشاورزی در امنیت غذایی و استقلال کشور دارد کمتر از نقش نیروهای نظامی نیست و در دیداری که اخیرا با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی نیز داشتیم، ایشان تاکید داشتند که هیچوقت از نقش پررنگ جهاد سازندگی در دفاع مقدس غافل نشویم.
سردار بابازاده با اشاره به رشادتهای جهادگران در دوران دفاع مقدس گفت: جهادگران جهاد سازندگی با کمترین امکانات، اتفاقات خارق العادهای را رقم زدند. در روزهای جنگ تحمیلی و زیر آتش بار دشمن، رانندگان لودر و بولدوزر با جانفشانی اقدام به ساخت خاکریز میکردند تا رزمندگان را از آتش مستقیم دشمن حفظ کنند.
وی بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی در شرایطی با لطف خداوند و به رهبری امام خمینی (ره) رقم خورد که حتی بسیاری از مبارزان نیز تصور نمیکردند این پیروزی در آینده یا نزدیک به وقوع بیپوندد، اما انقلاب اسلامی پیروز شد و همه معادلات را در خاورمیانه به هم زد.
وی افزود: تنها ۲ هفته از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته بود که مزاحمتهای مرزی رژیم بعث عراق آغاز شد و در نهایت بلوک شرق و غرب دست به دست هم دادند تا نظام جمهوری اسلامی را سرنگون کنند.
فرمانده قرارگاه منطقهای عاشورا ادامه داد:، اما انقلاب اسلامی پایدار ماند، چون این انقلاب حق است. چرا که امام و شهدا حق بودند و کسانی به این انقلاب کمک کردند و جان خود را در این راه فدا کردند، برای خدا پا به میدان گذاشتند.
سردار بابازاده گفت: پس از اشغال لانه جاسوسی، آمریکاییها تلاش کردند تا با یک عملیات نظامی گروگانها را آزاد کنند، اما به لطف خدا در طبس زمین گیر شدند و پس از این ناکامی، شروع یک جنگ تمام عیار علیه کشورمان را زمینه سازی کردند.
وی با تشریح وضعیت کشور در ابتدای جنگ گفت: قبل از آغاز جنگ میزان خدمت سربازی را به نصف کاهش دادند تا از قدرت رزمی ارتش بکاهند و قراردادهایی که رژیم پهلوی با ایالات متحده منعقد کرده بود برای تحویل جنگندهها را ابطال کردند با این توجیه که ما نیازی به آنها نداریم. ۸ روز قبل از آغاز جنگ، فرماندهان نظامی هشدار داده بودند که شروع یک عملیات نظامی همه جانبه از طرف عراق حتمی است، اما دولت وقت که سکاندار او بنی صدر بود توجهی به این هشدارها نکرد.
وی ادامه داد: جنگ که آغاز شد راهبرد عراق این بود که با یک عملیات نظامی شدید و کوتاه مدت کشور را تصرف و نظام را سرنگون کند و شدت این عملیات به حدی بود که هنری کیسینجر نظریه پرداز، سیاستمدار و مشاور سابق امنیت ملی آمریکایی پیش بینی کرد که جمهوری اسلامی ظرف ۱۰ روز سرنگون خواهد شد و شاپور بختیار نیز این زمان را سه ماه اعلام کرد، اما با رشادتهای جوانان این مرز و بوم همه این گمانه زنیها نقش بر آب شد.
فرمانده قرارگاه منطقهای عاشورا حمله منافقین بعد از جنگ تحمیلی را از دیگر نمونههای توطئه افکنی دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و گفت: منافقین در عملیات مرصاد شکست خوردند، چون شهیدانی مانند سپهبد صیاد شیرازی جانانه از مرز و بوم کشور دفاع کردند. جان بولتون وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در گردهمایی منافقین این مساله را مطرح کرد که نباید بگذاریم جمهوری اسلامی ۴۰ سالگی خود را جشن بگیرد، اما باز هم این نقشهها ناکام ماند چرا که مردم و جوانان ما همیشه در صحنه هستند.
شما هم دیر کرد مطلوبات گندم میدید!!!
این خودکفایی نیست
بلکه بردگی کشاورز بدبخته ک پول نصف قیمت محصول هم نمیدید