رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی گفت: حدود ۳۰۰ شرکت فناور در پارک فناوری استان مستقر وفعال هستند و معتقدیم تنها راه نجات کشور فعالیت روزافزون شرکت‌های فناور و ارائه نمونه‌های جدید، کاربردی و باصرفه در همه زمینه هاست.

سعید جعفری راد  بابیان اینکه ۱۰۵ شرکت دانش بنیان هم در پارک استقرار داشته و فعالیت دارند با این حال به رغم مزایایی که از قِبَلِ استقرار در پارک علم و فناوری استان از جمله صدور پروانه بهره برداری و بخشودگی مالیاتی عاید شرکت‌ها می‌شود، میزان مشارکت شرکت‌ها برای سرمایه گذاری در پارک پایین است آن هم با وجود ضمانت‌هایی که از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صادر می‌شود در حالیکه در اصفهان این میزان بسیار بالاست.

وی به توسعه زیست بوم فناوری استان هم اشاره کرد و گفت: ایجاد و راه اندازی پردیس مشترک با شرکت شهرک‌های صنعتی و همچنین با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و ایجاد و راه اندازی سرزمین علوم و فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی و زیرساخت داده‌ها از برنامه‌های در دست اجرای پارک علم و فناوری است و مذاکرات و تفاهم نامه‌های لازم هم در این زمینه انجام شده است، ضمن این که هم اکنون ۱۵ شرکت در حوزه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی در پارک مستقر شده و فعالیت دارند و این شرکت‌ها هم هر کدام شرکت‌های اقماری متعددی ایجاد کرده اند.

وی جذب کارگزاران تجاری سازی برای ارائه خدمات تخصصی، بازاریابی و فروش محصولات و خدمات شرکت‌های فناور و دانش بنیان را گام مهم پارک برای توانمندسازی و تقویت شرکت‌ها بیان کرد و افزود: فراخوان‌های لازم در این زمینه هم داده شده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان  در ادامه درخصوص تعهد پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی برای ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۲ گفت: میزان تعهدِ پارک، اشتغالزایی برای ۳۰۰ نفر در استان است که تاکنون با اشتغال ۲۶۳ نفر، حدود ۸۸ درصد از این میزان تعهد، تحقق یافته است.

جعفری راد ماشین آلات، قطعات یدکی خودرو و قیر‌های رنگی و کاربردی را از عمده اقلام صادراتی پارک برشمرد.

به گفته وی در سفر اخیر رئیس جمهوری به استان، ۴۵۰ میلیارد تومان برای کل اکوسیستم فناوری استان تصویب و اختصاص داده شده که تنها یک دهم یعنی ۴۵ میلیارد تومانِ آن جذب شده و برای تخصیص مابقی آن از سازمان برنامه و بودجه کشور به جد تلاش می‌کنیم.

وی برگزاری همایش سرمایه گذاری فولادی شو با همکاری گروه فولاد مبارکه اصفهان را در تبریز اواخر آذرِ امسال و برگزاری جشنواره منطقه شمال غرب صنایع خلاق فرهنگی با هدف ترویج و توسعه فرهنگ رضوی را با همکاری دانشگاه هنر اسلامی تبریز از برنامه‌های آتی پارک برشمرد و افزود: در برگزاری یازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی موسوم به رینوتکس، که اواسط آذر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد، پارک علم و فناوری بیشتر در زمینه سیاستگذاری با آن همکاری خواهد داشت و تامین بخشی از هزینه‌های آن را هم متقبل شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.