عملیاتی شدن مرز هوایی دزفول منوط به ایجاد زیرساخت‌ها است

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول گفت: راه اندازی مرز هوایی یک اتفاق بزرگ برای شهرستان دزفول است.

غلامی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول با اشاره به راه اندازی سامانه نانینو در تمام نانوایی‌های مجاز شهرستان گفت: این سامانه، فروش آرد در نانوایی‌ها را بسیار دشوار کرده است.

او راه اندازی سامانه نانینو را از اقدامات ارزشمند دولت دانست و افزود: درصورت فروش آرد یا پخت خارج از شیفت، سیستم هوشمند نانینو تخلف را شناسایی و سهمیه آرد نانوایی را کم می‌کند.

غلامی کیفیت نان دزفول را خوب دانست و ادامه داد: ۳۰۰ واحد نانوایی در شهرستان دزفول وجود دارد لذا نباید کیفیت نان برخی واحد‌ها را به کیفیت نان کل شهرستان تعمیم داد.

این مقام مسئول با تاکید بر لزوم آموزش نانوایان گفت: خمیر مایه یک موجود زنده است و حتما باید در یخچال نگهداری شود، ولی متاسفانه مشاهده شده این ماده در کنار تنور نگهداری می‌شود و خاصیت خود را از دست می‌دهد.

غلامی با اشاره به وجود ۳۱۶ واحد صنعتی و ۳۲ واحد معدنی فعال در شهرستان دزفول گفت: ۱۶۳ طرح صنعتی در حال اجرا در شهرستان دزفول وجود دارد که ۱۰۵ واحد از این تعداد به حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده‌اند.

او صدور ۳۳۱ جواز تاسیس شرکت در سال‌های اخیر را یادآور شد و افزود: ۵۳ طرح برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول احیای ۱۰ واحد صنعتی راکد در سال ۱۴۰۱ و ۹ واحد در هشت ماه نخست سال جاری را یادآور شد و می گوید: پنج واحد دانش بنیان در سال ۱۴۰۰، چهار واحد در سال ۱۴۰۱ و ۲ واحد در هشت ماهه نخست امسال در شهرستان دزفول راه اندازی شده که سرآمد آن‌ها شرکت آوان طب است.

او با اشاره به وجود ۱۳ هزار و ۵۲۸ پروانه کسب در دزفول گفت: هزار و ۱۲۷ پروانه در سال ۱۴۰۰، یکهزار و ۶۱۶ پروانه در سال ۱۴۰۱ و ۳۳۴ پروانه در هشت ماه نخست امسال در شهرستان دزفول صادر شده است.

غلامی همچنین با اشاره به وجود سه هزار و ۸۱۴ واحد فاقد پروانه کسب در سال ۱۳۹۹، گفت: تعداد واحد‌های فاقد پروانه در سطح شهرستان در حال حاضر با اقدامات انجام شده به ۳۰۹ واحد کاهش یافته است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول یکی از مشکلات این شهرستان برای جذب سرمایه گذار را کمبود زمین دانست و گفت: این شهرستان برای رشد سرمایه گذاری نیازمند زمین است.

غلامی تخصیص ۳۰۰ هکتار زمین برای راه اندازی شهرک صنعتی شماره پنج دزفول را یادآور شد و افزود: امید است با پیگیری شرکت شهرک‌های صنعتی مقدمات استفاده سرمایه گذاران از این زمین فراهم شود چراکه به رغم توسعه شهرک‌های صنعتی همچنان نیازمند زمین هستیم.

او شرکت فولاد روهینا را یکی از ظرفیت‌های شهرستان دزفول دانست و اظهارکرد: این شرکت از بالاترین تکنولوژی صنایع فولاد در خاورمیانه بهره‌مند است.

این مقام مسئول با بیان اینکه هر سال رسته‌های جدیدی به رسته‌های شغلی شهرستان دزفول اضافه می‌شود، افزود: به ترتیب ۱۱ رسته در سال ۱۴۰۰، ۳۷ رسته در سال ۱۴۰۱ و ۱۶ رسته در هشت ماه نخست امسال به رسته‌های شغلی شهرستان اضافه شده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول با اشاره به سامانه رصد اشتغال شهرستان گفت: ۵۰۰ فرصت شغلی در سال ۱۳۹۹ در حوزه صنعت، معدن و تجارت دزفول، ۴۰۵ فرصت شغلی در سال ۱۴۰۰، ۷۶۷ فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ و ۶۰۱ فرصت شغلی در هشت ماه نخست امسال ایجاد شده است.

او راه اندازی فروشگاه‌های بزرگ در شهرستان دزفول را یادآور شد و افزود: ۱۶ شرکت صادرات محدود در شهرستان وجود دارد که به صورت ثبتی صادرات خود را انجام می‌دهند.

غلامی همچنین از اخذ مجوز راه اندازی نمایندگی اتاق بازرگانی شمال خوزستان در دزفول خبر داد و گفت: سه اتاق بازرگانی اهواز، خرمشهر و آبادان در استان خوزستان وجود دارد که نمایندگی شمال خوزستان زیر نظر اتاق بازرگانی خرمشهر فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی  افزود: نماینده دزفول برای راه اندازی این مرز هوایی تلاش زیادی کرد که جای قدردانی دارد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول گفت: سال گذشته افزون بر ۱۲۰ تریلر از محصولات کشاورزی شهرستان دزفول صادر شد، ولی نمودی نداشت.

غلامی با اشاره به روند ساخت پایانه گل و گیاه شهرستان دزفول اظهارکرد: این پایانه از سال ۸۲ تا ۹۸ فقط ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت، ولی از سال ۹۹ سرعت احداث این پایانه افزایش یافت و ۲۵ درصد در سال ۹۹، ۵۰ درصد در سال ۱۴۰۰، ۷۱ درصد در سال ۱۴۰۱ و ۷۵ درصد در سال ۱۴۰۲ پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی افزود: سردخانه‌های پایانه گل و گیاه دزفول نصب شده‌اند و امیدواریم دهه فجر امسال فاز نخست این پایانه صادراتی به بهره برداری برسد.

برچسب ها: مرز هوایی ، فرودگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار