ایبوپروفن میگرن را تسکین می‌دهد؟

بر اساس گزارش جدید محققان، دارو‌هایی مانند تریپتان، ارگوت و ضد تهوع می‌توانند دو تا پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن برای درمان میگرن باشند.

به نقل از هلث دی نیوز، بر اساس گزارش جدید محققان، دارو‌هایی مانند تریپتان، ارگوت و ضد تهوع می‌توانند دو تا پنج برابر مؤثرتر از ایبوپروفن برای درمان میگرن باشند. دکتر «چیا، چون چیانگ»، متخصص مغز و اعصاب از کلینیک مایو در روچستر، می‌گوید: «این نتایج تأیید می‌کند که تریپتان‌ها باید زودتر برای درمان میگرن در نظر گرفته شوند، نه اینکه برای حملات شدید استفاده شوند.»

افرادی که از میگرن رنج می‌برند، سر درد شدید ضربان دار، حساسیت به نور و صدا، حالت تهوع یا استفراغ و حتی مشکلات فکری را تجربه می‌کنند.

برای این مطالعه، محققان بیش از ۳ میلیون فرد مبتلا به میگرن را تحت نظر گرفتند. از طریق یک اپلیکیشن تعداد دفعات حملات میگرن، محرک‌هایی که باعث آن‌ها شده‌اند، علائمی که داشتند و اثربخشی دارو‌هایی که مصرف کرده‌اند را کنترل کردند.

شرکت‌کنندگان گزارش دادند که در مجموع ۴.۷ میلیون بار دارو‌های مختلف را برای میگرن خود امتحان کرده‌اند و توجه داشته‌اند که آیا هر کدام از آن‌ها کمک می‌کند یا خیر.

محققان از این اطلاعات برای محاسبه اثربخشی نسبی هر دارو استفاده کردند و در مجموع ۲۵ دارو را در هفت کلاس دارویی ارزیابی کردند.

سه دسته از دارو‌های مؤثرتر از ایبوپروفن عبارتند از:

• تریپتان‌ها که پنج برابر بهتر بودند.

• ارگوت که سه برابر بهتر بود.

• ضد تهوع که دو و نیم برابر بهتر بود.

در همین حال، سه داروی برتر میگرن همگی تریپتان‌ها بودند:

• التریپتان شش برابر مؤثرتر از ایبوپروفن بود و شرکت کنندگان آن را در ۷۸ درصد مواقع مفید می‌دانستند.

• زولمیتریپتان پنج و نیم برابر مؤثرتر بود و در ۷۴ درصد مواقع مفید بود.

• سوماتریپتان پنج برابر مؤثرتر بود و در ۷۲ درصد مواقع مفید بود.

در مقایسه، ایبوپروفن فقط در ۴۲ درصد مواقع مفید بود.

استامینوفن حتی بدتر از آن بود - فقط در ۳۷٪ مواقع مفید بود و ۱۷٪ کمتر از ایبوپروفن مؤثر بود.

محققان خاطرنشان کردند که ترکیب رایجی که برای مبارزه با میگرن استفاده می‌شود - آسپرین، استامینوفن و کافئین - ۶۹ درصد مؤثرتر از ایبوپروفن به تنهایی بود.

به گفته چیانگ، «برای افرادی که دارو‌های میگرن حاد برای آن‌ها مؤثر نیست، امید ما این است که این مطالعه نشان دهد که جایگزین‌های زیادی برای میگرن مؤثر است و ما افراد را تشویق می‌کنیم تا با پزشکان خود در مورد نحوه درمان این وضعیت دردناک و ناتوان کننده صحبت کنند.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
دریا
۰۲:۰۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۲
بدترین درد دنیا من مجبور شدم لیستی از غذاها وحتی نون هایی که باخوردنشون وحشتناک سر درد میگیرم رو کلا کنار بزارم شاید برای خیلی ها خنده دار باشه حتی نان سنگک ونون فانتزی هم بخورم بلا فاصله سردردم شروع میشه همه ادویه ها رو هم کلا دیگه نمیتونم بخورم اینا یه طرف استفراغ ومعده درد لعنتی هم یه طرف چندین سال دارم دارو میخورم دیگه خسته شدم به قران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۳ ۱۳ آذر ۱۴۰۲
به نظر من یک فرد میگرنی باید بیخیال استرس زندگی بشه. من حدود 11 ساله که میگرن دارم و کلاً بیخیال شده ام چون مغز رو نباید اذیت کرد تا اوضاع بهتر بشه و شدت حملات کمتر بشه.
غذاهای فست فودی رو باید ترک کنه یک میگرنی. خوردن شیرین و شکلات رو بسیار کاهش بده یه فرد میگرنی. خوردن ادویه جات رو به مقدار کم و با فاصله زیاد از هم استفاده بکنه.
خودش رو خسته نکنه. از کامپیوتر و موبایل و تلویزیون هم کم استفاده بکنه.
و مواد غذایی بکر و طبیعی استفاده بکنه. مرغ و تخم مرغ هایی که الان وجود دارند به درد فرد میگرنی نمی خورند.

بوها مثل بوی ادویه جات، بوی عطر و بوی سیگار و دود ماشین ها هم مضر هستند.

زندگی من هم به عنوان یک فرد میگرنی سخت است. امروز 13 آذر است و من ظرف 3 هفته، 4 بار میگرن گرفته ام. آلودگی هوا بیچاره می کنه یه فرد میگرنی رو.
آخرین اخبار