محسن مولوی در نشست کارگروه تخصصی اشتغال چهارمحال و بختیاری که با حضور وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: امسال تعهد ایجاد اشتغال در استان ۲۰ هزار و ۱۹ فرصت شغلی بود که مجموعا ۳۸ دستگاه اجرایی مکلف به ایجاد شغل بودند.
وی افزود: از این تعداد هماکنون ۱۸ هزار و ۴۷۹ فرصت شغلی ایجاد شده است.
مولوی با اشاره به اینکه وزارت کار برای اولین بار قبل از پایان سال پیشبینی تعهد اشتغال سال جدید را به تمام استانها ابلاغ کرده است، اضافه کرد: دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری موظفند در سال آینده ۱۲ هزار و ۹۵۱ فرصت شغلی پایدار و خالص در سطح استان ایجاد کنند.
بیشتر بخوانید
وی اظهار داشت: لازم است نرخ مشارکت دستگاههای اجرایی در ایجاد شغل افزایش پیدا کند و نظارت جدی را بر روند اجرای طرح مدنظر قرار دهند.
مولوی با بیان اینکه در حوزه ایجاد اشتغال و پرداخت تسهیلات، لازم است بازدید میدانی از اجرای طرحها صورت گیرد، گفت: بازدید میدانی از هدر رفت منابع جلوگیری کرده و در صورت ناقص بودن ایجاد اشتغال تذکرات لازم به دستگاهها داده میشود.
وی با اشاره به اینکه این استان با ۷۵ درصد بازدید حائز رتبه دوم بازدید میدانی از اجرای طرحهای اشتغال است، تصریح کرد: تا کنون بیش از سه هزار و ۲۷۸ بازدید میدانی از اجرای طرحها در این استان انجام شده است.
مولوی افزود: در خصوص میزان پرداخت تسهیلات اشتغالزا در سطح استان دبیرخانه کارگروه اشتغال جدا از بقیه دستگاهها چهار خط اعتباری در اختیار وزارت کار قرار داده که در این استان ۱۰ هزار و ۲۷۶ طرح توانستند از این منابع تسهیلات اشتغالزا دریافت کنند.
وی تصریح کرد: کل تسهیلات اشتغال قرضالحسنه در استان نیز هزار و ۵۰ میلیارد تومان است که ۱۱ هزار و ۱۰۸ فرصت شغلی مربوط به چهارخط اعتباری است.
مولوی با بیان اینکه از طریق سامانه پستا ۱۱ طرح اشتغالزا به بهرهبرداری رسیده است، عنوان کرد: بعضی از طرحها نیاز به تامین منابع مالی دارند چرا که استانهای زاگرسنشین نرخ بیکاری بالایی دارد.
وی در پایان با اشاره به لزوم هدایت صندوقهای سرمایهگذاری به چهارمحال و بختیاری، ادامه داد: لازم است استمرار پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری به دلیل نقش اثرگذار این قشر در استان و جلوگیری از مهاجرت روستا به شهر در اولویت قرار گیرد.