سهم ۸ درصدی فارس از مصرف سوخت کشور

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه فارس گفت: سهم استان فارس از مصرف سوخت کشور حدود هشت درصد است.

اسداله طاهری از تأمین و توزیع نزدیک به شش میلیارد لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در سال ۱۴۰۲ در استان فارس خبر داد و گفت: سوخت‌رسانی به فارس به‌عنوان چهارمین مصرف کننده سوخت کشور بدون وقفه انجام پذیرفته است. 

او افزود: سوخت‌رسانی در سال ۱۴۰۲ با تمام فرازو نشیب‌هایش بویژه در زمان حمله سایبری دشمن به سامانه هوشمند سوخت جایگاه‌ها بدون وفقه و مشکلی انجام شد و این مهم با همکاری و همراهی شرکت‌های حمل و نقل فرآورده‌های نفتی، رانندگان زحمتکش نفتکش، مالکان مجاری عرضه سوخت مایع (بنزین ونفتگاز) وسی ان جی، شرکت‌های موزع گاز مایع وهمچنین شرکت‌های صاحب نشان بخوبی محقق شده است.

مدیر منطقه فارس با بیان این موضوع که سهم استان فارس از مصرف سوخت کشور حدود هشت درصد است، اظهار کرد: در سال گذشته تمامی ۴۶۹ باب مجاری عرضه سوخت مایع و سی ان جی در سطح استان فعال وسوخت‌رسانی به مردم شریف فارس بطور مطلوب انجام شد. 

او، عمده مصرف فوق را مربوط به دو فرآورده بنزین ونفت گاز بیان و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون لیتر بنزین و دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون لیتر نفت گاز در استان مصرف شده که به ترتیب نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد و ۷ درصد رشد داشته و این میزان از مصرف منجر شده تا فارس از جمله استان‌های پر مصرف کشور باشد. در سال گذشته حدود ۸۰ میلیون نفت سفید، ۱۲۰ میلیون لیتر نفت‌کوره و ۵۱۵ میلیون لیتر نفت گاز بعنوان سوخت دوم به نیروگاه‌ها و کارخانجات سیمان تامین وتحویل شده است. 

طاهری با اشاره به نقش جایگاه‌های سی ان جی در کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی، گفت: در سال گذشته حدود ۵۵۲ میلیون متر مکعب گاز سی ان جی از طریق ۱۳۳ باب جایگاه سی ان جی فعال در استان به خودرو‌های دوگانه سوز تحویل شده که نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود سه درصد کاهش وبه همین میزان در مصرف بنزین صرفه‌جویی شده است. 

او، مصرف سوخت گاز مایع (ال پی جی) را در استان را ۱۰۶ هزارتن بیان کرد و افزود: اقداماتی همچون اجرای طرح توزیع الکترونیکی گاز مایع، برخورداری خانوار‌ها از نعمت گاز طبیعی و همچنین نظارت و پایش مستمر بر مصرف کنندگان گاز مایع منجر شده تا مصرف این فرآورده د ر سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته ۲۴ در صد کاهش داشته باشد.

مدیر منطقه فارس تحویل سوخت هوایی با استاندارد‌های روز دنیا را ا ز دیگر خدمات ارائه شده توسط شرکت ملی پخش فرآورد ههای نفتی به مردم برشمرد و اظهارکرد: در حال حاضر چهار مرکز سوخت‌گیری هواپیمایی در شیراز، لارستان، لامرد و جهرم سوخت مورد نیاز پرواز‌های داخلی و خارجی را برعهده داشته که در سال گذشته ۶۵ میلیون لیتر سوخت هوایی تأمین و توزیع شد که از رشد هفت رصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده که مراکز سوخت گیرس هواپیمایی لارستان و لامرد بدلیل افزایش پرواز‌های داخلی وخارجی دارای رشد قابل توجهی بوده‌اند. 

طاهری تصریح کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری ونامگزاری سال جدید با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم؛ بهترین و موثر‌ترین شاخص برای حمایت از تولید مدیریت و مصرف بهینه فرآورده‌های نفتی با مشارکت مردم و تمامی بخش‌های مربوطه است که می‌تواند نقش مؤثری در رشد اقتصادی و عمران و آبادانی کشور داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.