قارچ یکی از انواع گیاهان محبوب و پر مصرف در جهان است که طعم بی نظیری دارد و از آن میتوان در انواع غذاها استفاده کرد. قارچ میتواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد و مورد علاقه گیاهخواران است. مهمترین نکته برای پخت انواع غذا با قارچ، شستشوی آن است، شستشوی قارچ برای برخی افراد سخت است، این افراد میتوانند با مطالعه این مطلب روش شستشوی قارچ را بیاموزند.
با روش زیر دیگر لازم نیست قارچها را دانه دانه بشویید بلکه با این ترفند میتوانید قارچهایی سفید و تمیز داشته باشید.
مواد لازم برای شستن نیم کیلو قارچ
آرد یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
قارچها را در یک ظرف بریزید.
درون ظرف آرد، سرکه سفید و نمک و مقداری آب بریزید.
چندین بار قارچها را هم بزنید.
اجازه دهید چند دقیقه قارچها در این ترکیب بمانند.
سپس قارچها را که سفید و تمیز شده اند، زیر آب سرد بگیرید و بشویید.
منبع: همشهری آنلاین