سید محمد پاکمهر، نماینده بجنورد در مجلس شورای اسلامی و مخالف برنامههای وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: وزارتخانهای که با مسئولیتی بس خطیر با جان و سلامت مردم سرکار دارد را نباید به بازی گرفت. این مردم از نقاط شهری و روستایی با این وزارتخانه سر و کار دارند.
وی افزود: همکاران عزیز من شما نیک میدانید گلهمندی و دغدغهها در حوزه نظام سلامت زیاد است، کمبود پزشک عمومی، کم پزشک متخصص، کمبود پزشک در حوزههای پیراپزشکی و همچنین آمبولانس مراکز بهداشتی و درمانی تجهیزات پزشکی، تجهیزات تشخیصی و درمانی، کمبود بیمارستان، مراکز بهداشتی درمانی روستایی و شهری و همه و همه گلهمندی به شما عزیزان منتقل میشود. نیک می دانید وزارت بهداشت وزارتخانهای است که با جان مردم و سلامت مردم سرکار دارد.
پاکمهر همچنین گفت: سکان هدایت این وزارتخانه را باید شخصی کاملا غیرسیاسی عهده دار شود. وزارت بهداشت و درمان یک وزارتخانه کاملاً تخصصی و غیرسیاسی است. سکان هدایت آن را به افرادی نسپاریم که با نگاه سیاسی بخواهند آن را مدیریت بکنند. آقای رئیس جمهور سیاسیترین عنصر کابینه خود را برای غیرسیاسی ترین وزارتخانه معرفی کرده است. آیا اهرم فشار سیاسی صحنه گردان این موضوع بوده است؟ آقای دکتر ظفرقندی عزیز را من خوب میشناسم دارای سوابق و عملکرد فراوانی است. در هر کجا مسئولیت داشته چه در دانشگاه تهران چه در سازمان نظام پزشکی چه دبیر کل جامعه انجمن پزشکان اسلامی وزن عملکرد سیاسی وی از وضع عملکرد سازمان نظام پزشکی بیشتر بود. در یک مقطعی انگار این سازمان به سازمانی کاملا سیاسی تبدیل شده بود.
وی افزود: برادران و خواهران محترم هرگز نباید سلامت مردم را به فرد سیاسی کار بسپاریم و چنین معامله زیان باری را در حوزه نظام سلامت برای مردم رقم بزنیم. مواضع ایشان درباره داعش، درباره بشار اسد و نامه ایشان مربوط به دوران اوج کرونا آیا با سیاستهای نظام و فرمایشات مقام معظم رهبری همراه بود یا مخالف بود؟ خودشان توضیح بدهند. همکار بنده گفتند که اگر دوباره جنگ شروع شود آقای دکتر ظفرقندی میرود به جبهه جنگ افتخار می کنیم به این نگاه ولی آیا اعلام اینکه اشتباه کردم در گذشته خیلی سختتر از جبهه رفتن و جنگیدن است؟ مواضع ایشان را نسبت به اغتشاشات چند سال اخیر شما بهتر میدانید. ایشان نسبت به انتخابات مجلس شورای اسلامی دور دوازدهم بحث مهندسی انتخابات را مطرح کردند.
نماینده بجنورد گفت: همکاران عزیز به والله این سوالات را در کمیسیون مطرح کردیم ولی پاسخ قانع کننده نشنیدیم. درباره برنامه ایشان طولانی بودن برنامه، کلی گویی برنامه و نگارش غیرعملیاتی از دیگر ملاحظات برنامه آقای دکتر ظفرقندی عزیز برای این وزارتخانه کاملا تخصصی است. امام راحل فرمودند افرادی که انقلابی نیستند نباید در راس وزارتخانه باشند. نباید به مجلس معرفی بشوند. اگر معرفی شدند مجلس رد کند و هیچ اعتنایی نکنند. آیا سپردن پستهای کلیدی و اساسی چون وزارت خانه به افراد زاویه دار با نظام با سوگند ما همخوانی دارد؟ همکاران عزیز من خود یک پزشکم همکار آقای دکتر ظفرقندی خوب میدانم آقای دکتر ظفرقندی دارای سوابق درخشان ایثارگری و جبهه و جانبازی هستند اصلا شکی ندارم، اما قضاوت مربوط به حال می شود.
وی افزود: آقای دکتر ظفرقندی برنامهای برای جمعیت و فرزندآوری در برنامههای شما نیست، برنامهای برای موارد سقط در برنامه هایتان نیست. برای اینکه با ارز ترجیحی چه کار می خواهید بکنید در برنامه هایتان نیست، پروتزی که الان حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان است اگر ما بخواهیم به عرض نیمایی ۴۴ تومن برسانیم حدود ۲۰۰ میلیون می شود آقای دکتر برنامه شما برای این مسائل واقعا چیست؟ برنامه شما برای سلامت گردشگری اینکه ۶۰ میلیارد یورو ما باید کسب کنیم و در برنامه هفتم این برنامه دیده شده واقعا چه برنامه عملیاتی و اجرایی دارید؟ حتما باید برنامه اجرایی داشته باشیم برای اینکه ما یک میلیارد یورو از محل فروش تجهیزات و یک میلیارد از محل فروش واکسن داشته باشیم. آقای دکتر ظفرقندی شما هم در بیمارستان سینا دولتی کار می کنید هم در بیمارستان لاله خصوصی کار می کنید هم در مکتب شخصی خودتون کار می کنید.