مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهر کرد: دو هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی استان به کشت پیاز اختصاص یافته است که پیش بینی میشود امسال از این مزارع ۱۴۷ هزار تن محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
مهدیه فلاح افزود: محصول پیاز در این استان به دو روش بذری و نشایی کشت و بطور متوسط از هر هکتار ۶۰ تن پیاز مرغوب تولید میشود.
وی ادامه داد: ارقام مورد کشت در این استان محلی قرمز، زرگان، قرمز رد روبین، مینروا و آفریگرو است که شهرستانهای میاندوآب و شاهین دژ از مهمترین شهرستانهای تولید پیاز در استان هستند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی می گوید: شرایط آب و هوایی مناسب استان، رعایت اصول کاشت و داشت توسط کشاورزان، آبیاری به روش نوارتیپ جهت صرفه جویی و بهره وری در مصرف آب از دلایل تولید پیاز با کیفیت در این استان است.
خانم فلاح با بیان اینکه ۹۰ درصد مزارع پیاز استان با استفاده از نوار تیپ آبیاری میشود، اضافه کرد: تناوب کشت، جایگاه کشت پیاز در الگوی کشت، ایجاد اشتغال فصلی و استفاده از روشهای نوین آبیاری از مزایای کشت پیاز در استان است.