ترامپ و حامیانش معتقدند که گوگل و دیگر پلتفرم‌های فناوری به‌صورت غیرمنصفانه‌ای محتوا‌های مرتبط با محافظه‌کاران را حذف می‌کنند یا در معرض دید کمتری قرار می‌دهند.

درگیری‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده، نامزد انتخابات پیش روی این کشور و شرکت گوگل یکی از موضوعات داغ در دنیای سیاست و فناوری است که نشان از وجود چالش‌هایی عمیق در جامعه آمریکا دارد.  ازجمله این چالش‌ها می‌توان به تعصب سیاسی، سانسور محتوا و نحوه برخورد غول‌های فناوری با اطلاعات سیاسی در جست‌وجو‌های اینترنتی و رسانه‌های اجتماعی اشاره کرد.

محور‌های اصلی دعوا
تعصب سیاسی: ترامپ بار‌ها گوگل را به جانبداری از دمکرات‌ها و سرکوب صدای محافظه‌کاران متهم کرده است. 

سانسور محتوا: ترامپ و حامیانش معتقدند که گوگل و دیگر پلتفرم‌های فناوری به‌صورت غیرمنصفانه‌ای محتوا‌های مرتبط با محافظه‌کاران را حذف می‌کنند یا در معرض دید کمتری قرار می‌دهند.

نقش در انتخابات: یکی از ادعا‌های ترامپ این است که گوگل از الگوریتم‌های خود برای تأثیرگذاری بر نتایج انتخابات به نفع دمکرات‌ها استفاده کرده است.
تلاش برای وضع مقررات‌: ترامپ در زمان ریاست‌جمهوری خود تلاش کرد قوانینی را برای محدود کردن قدرت شرکت‌های فناوری و الزام آنها به شفاف‌سازی بیشتر در نحوه مدیریت محتوا و اطلاعات سیاسی وضع کند.

واکنش‌های گوگل
رد اتهام تعصب سیاسی: گوگل به‌طور مستمر ادعای تعصب سیاسی علیه خود را رد کرده است. این شرکت می‌گوید: نتایج جست‌وجو براساس یک الگوریتم بی‌طرفانه تنظیم می‌شود.

شفاف‌سازی عملکرد الگوریتم‌ها: گوگل بار‌ها اعلام کرده است که هیچ‌گونه مداخله انسانی برای فیلتر کردن یا دستکاری نتایج جست‌وجو براساس دیدگاه‌های سیاسی کاربران انجام نمی‌شود.

نقش محدود گوگل در انتخابات: این شرکت بیان کرد که هیچ‌گونه اقدام عامدانه‌ای برای تأثیرگذاری بر نتایج انتخابات انجام نداده است. حفظ اصول بی‌طرفی: گوگل به‌عنوان بخشی از پاسخ‌های خود، بر اصول بی‌طرفی و عدم‌دخالت در محتوای سیاسی تأکید کرده است.

۲۰۱۶/ آغاز درگیری‌ها
دونالد ترامپ در جریان کمپین انتخاباتی خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری۲۰۱۶، گوگل را به جانبداری سیاسی متهم و ادعا کرد که این شرکت نتایج جست‌وجو را به نفع هیلاری کلینتون تغییر می‌دهد. این اتهامات باعث شد تا توجه رسانه‌ها به این موضوع جلب شود و بحث‌های زیادی در این‌باره شکل بگیرد.

۲۰۱۸/ اتهامات جدید
ترامپ در توییتر نوشت که گوگل اخبار منفی درباره او را برجسته و اخبار مثبت را پنهان می‌کند. او تهدید کرد که این موضوع را بررسی خواهد کرد.

۲۰۲۰/ تهدید به پیگرد قانونی
در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری۲۰۲۰، دونالد ترامپ بار دیگر گوگل را به جانبداری سیاسی متهم و تهدید کرد که درصورت پیروزی، این شرکت را تحت پیگرد قانونی قرار خواهد داد. این تهدیدات باعث شد تا بحث‌های حقوقی و قانونی درباره نقش شرکت‌های فناوری در انتخابات شدت بگیرد.

۲۰۲۱/ پس از انتخابات
پس از شکست در انتخابات، ترامپ همچنان به انتقاد از گوگل ادامه داد و ادعا کرد که این شرکت در تقلب انتخاباتی علیه او نقش داشته است. نامزد بازنده انتخابات۲۰۲۰همچنین از طرفداران خود خواست تا از پلتفرم‌های جایگزین استفاده کنند.

۲۰۲۴/ ادامه درگیری‌ها
چند روز پیش برای چندمین بار، ترامپ اعلام کرد که درصورت پیروزی در انتخابات۲۰۲۴، گوگل را به‌دلیل نشر مقالات منفی درباره او، تحت پیگرد قانونی قرار خواهد داد. این اظهارات باعث شد تا دوباره توجه رسانه‌ها به این موضوع جلب شود و بحث‌های جدیدی درباره نقش شرکت‌های فناوری در سیاست شکل بگیرد.

منبع: همشهری آنلاین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۴:۲۰ ۱۰ مهر ۱۴۰۳
انقلاب که شد۱۱سال بیشترنداشتم شعارنه شرقی نه غربی تا بعدازدفاع مقدس شعارهای ماومسولین بود.امام که برحمت خدارفت یه دولتی میخواست بره سمت غرب یه دولت دیگه میخواست بره سمت شرق این مساله ادامه داشت تاامروزکه کاملا رفتتیم به سمت شرق معلوم نیست آینده فرزندان ما ونسل های آینده چه خواهدشد.
Iran (Islamic Republic of)
حلیا
۱۶:۳۱ ۰۹ مهر ۱۴۰۳
مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل