با توجه به این که در افراد مبتلا به تالاسمی کمبود اسیدفولیک به طور شایع دیده می شود، به مبتلایان این بیماری، مصرف اسیدفولیک و مکمل های آن توصیه می شود.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ ساسان عباسی، مسئول بیماری های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب افزود: بدن این بیماران به علت جذب آهن بالا با مشکلات ناشی از اکسیده شدن(بیماری های قلبی و سرطان) مواجه است که باید مصرف آنتی اکسیدان های مهم از جمله ویتامین E، کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها در این افراد مورد توجه قرار گیرد.

ساسان عباسی اظهار کرد: هر چند مصرف مواد حاوی ویتامینC در این بیماران موجب افزایش جذب آهن می شود، ولی برای دفع آهن با دسفرامین مصرف ویتامین C همراه با این دارو به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان، به این افراد توصیه می شود.

وی ابراز کرد: میوه و سبزیجات دارای ویتامین C می توانند از رسوب آهن در خون و گرفتگی عروق بیماران تالاسمی پیشگیری کنند.

عباسی خوردن مواد غذایی غنی از ویتامین D را به این گروه از افراد توصیه کرد و ادامه داد: حضور این ویتامین برای جذب کلسیم در بدن ضروری است و افراد مبتلا به تالاسمی باید از مواد حاوی ویتامینD مانند زرده تخم مرغ، لبنیات و ماهی استفاده کنند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار