به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران، به گفته آليسيا ولک سرپرست محققان در بخش علوم تغذيه در موسسه پزشکي محيطي در استکهلم سوئد، مصرف آنتي اکسيدانها بويژه آنتي اکسيدانهاي موجود در ميوه ها و سبزيجات، خطر بروز حملات قلبي را در زنان کاهش مي دهد.
پژوهشگران در اين تحقيقات وضعيت سلامت و برنامه غذايي سي و دو هزار و پانصد و شصت و يک زن در سنين بين چهل و نه تا هشتاد و سه سال از سپتامبر هزار و نهصد و نود و هفت تا دو هزار و هفت مورد بررسي قرار دادند.
طبق اين تحقيقات، مصرف آنتي اکسيدانها به ميزان حدودا سه وعده ميوه و سبزيجات در روز خطر بروز حمله قلبي را تا بيست درصد کاهش مي دهد.
آليسيا ولک در ادامه تصريح کرد: به جاي مصرف نوعي آنتي اکسيدان خاص در روز، گنجاندن آنتي اکسيدانها در برنامه غذايي روزانه سبب مي شود ترکيبات آنتي اکسيداني گوناگون به بدن برسند./عط