کارشناس بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان دنا، گفت: با توجه به حجم بالای ویتامین A در جگر، مصرف بالای آن خطر مسمومیت را به دنبال دارد و در برخی کشورها مصرف آن در دوران بارداری ممنوع شده است.

 زینب فاطمی در گفت و گو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: حد مجاز استفاده از ویتامین A در زنان پنج هزار واحد و در زنان باردار 6 هزار واحد در روز است که این میزان در رژیم غذایی روزانه و مکمل های تجویز شده در برنامه های مراقبت بارداری، دریافت می شود.
وی ادامه داد: ویتامین A به صورت محلول در چربی بوده، مقادیر اضافه آن از بدن دفع نشده و در کبد ذخیره می شود که در دوران بارداری، خطر بروز ناهنجاری سیستم اعصاب مرکزی و کلیه در جنین را به همراه دارد.
فاطمی رفع کمبود آهن را یکی از دلایل توصیه به مصرف جگر دانست و اظهار کرد: مصرف گوشت، تخم مرغ و مکمل های آهن، منابع مناسبی برای تامین آهن موردنیاز در بدن محسوب می شوند. /س
 
 

برچسب ها: یاسوج ، جگر ، باردار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.