مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری از تولید بیش از شش تن گوشت کبک از یک واحد پرورش کبک صنعتی به ظرفیت 10هزار قطعه و متوسط وزن 600 گرم در روستای ورکی این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان تولید پارسال در یک مرحله جوجه ریزی 4 ماهه حاصل شده است.

قاسم نژاد درگفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران این فعالیت ها را در راستای حمایت های تولید و به منظور تامین گوشت مورد نیاز شهروندان بیان کرد که 70 درصد آن در استان توزیع و مابقی به خارج از استان صادر شده است .

وی با اشاره به اینکه کبک از خانواده ماکیان با خصوصیات پرندگان وحشی شکاری است،تصریح کرد:میزان پروتئین موجود درگوشت این پرنده درمقایسه با دیگر پرندگان 5 تا 10 برابر بیشتر بوده و اسید آمینه ضروری در آن به وفور یافت می شود،بدین جهت دراغلب نقاط دنیا پزشکان برای بیماری هایی نظیر ضعف اعصاب،ناراحتی های روانی و بی خوابی مصرف این گوشت را توصیه می کنند./ع

برچسب ها: تولید ، کبک ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.